Рецепт Вугор в духовці фото

Вугор в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Вугор
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Такого вугра традиційно готують на Різдво в багатьох районах Італії. Давайте і ми спробуємо його приготувати. Це дуже легко.

Опис приготування:

В Італії вугор вважається делікатесом, там традиційно готують багато страв з вугра. Вугор в духовці часто готують на Різдво. Пропоную вам рецепт приготування вугра в духовці. Цей рецепт дуже простий, і вам не складе особливих труднощів впорається з ним. Головне - почистити вугра, а все інше легко і просто. Переконайтеся самі.

1.Вугра посипати сіллю і дати йому полежати хвилин 20. Потім очистити шкіру - зняти, як панчоха, голову можна відрізати, а можна залишити. Видалити нутрощі. Добре промити і обсушити.

2. Посолити вугра, добре обваляти в борошні.

3. Якщо ваш вугор великий і жирний - вершкове масло вам не знадобиться. Якщо у вас невеликі вугри - змастити всередині розрізу на черевці вершковим маслом.

4. Добре обваляти вугра в борошні.

5. Укласти на змащене олією деко і запікати в духовці хвилин 25-30.

Якщо у вас всього один вугор - тоді краще запікати його в фользі або викласти на деко навколо вугра овочі. Подаємо вугра до столу разом з лимоном - кожен гість видавить сік на рибу за своїм бажанням. Смачного!

  • Вугор - 1200 грам (якщо у вас один великий вугор - розріжте його на 3 частини)
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 100 грам (основна маса солі піде на чистку вугра…prosolku - пару пучок)
  • Вершкове масло - 50 грам
В Італії вугор вважається делікатесом, там традиційно готують багато страв з вугра. Вугор в духовці часто готують на Різдво. Пропоную вам рецепт приготування вугра в духовці. Цей рецепт дуже простий, і вам не складе особливих труднощів впорається з ним. Головне - почистити вугра, а все інше легко і просто. Переконайтеся самі.

1.Вугра посипати сіллю і дати йому полежати хвилин 20. Потім очистити шкіру - зняти, як панчоха, голову можна відрізати, а можна залишити. Видалити нутрощі. Добре промити і обсушити.

2. Посолити вугра, добре обваляти в борошні.

3. Якщо ваш вугор великий і жирний - вершкове масло вам не знадобиться. Якщо у вас невеликі вугри - змастити всередині розрізу на черевці вершковим маслом.

4. Добре обваляти вугра в борошні.

5. Укласти на змащене олією деко і запікати в духовці хвилин 25-30.

Якщо у вас всього один вугор - тоді краще запікати його в фользі або викласти на деко навколо вугра овочі. Подаємо вугра до столу разом з лимоном - кожен гість видавить сік на рибу за своїм бажанням. Смачного!

Схожі рецепти