Смажений вугор
(покроковий рецепт з фото)
Вугор, приготований за цим рецептом здасться вам дуже смачним делікатесом. Не позбавляйте себе задоволення і приготуйте це блюдо.
Вам пощастило і у вас є вугор? Але ви не знаєте як його приготувати? В такому випадку вам знадобиться саме цей рецепт приготування смаженого вугра. Просто посмажити цю делікатесну рибу - це так банально. Давайте витратимо трохи часу і створимо шедевр. Я розповім вам, як зробити смаженої вугра з особливим смаком. Отже, беремося за справу.
1. Ставимо кип'ятити воду для маринаду.
2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник дрібно нарізаємо.
3. У киплячу воду кидаємо гвоздику, перець, чебрець і аніс, сіль. Кип'ятимо 3-4 хвилини і відставляємо охолоджуватися.
4. Чистимо вугра від слизу і видаляємо нутрощі. Відрізаємо голову і хвіст. Іншу тушку нарізаємо на невеликі скибочки.
5. Додаємо в маринад цибулю і часник, вливаємо оцет.
6. Тепер опускаємо в маринад шматочки вугра і залишаємо маринуватися на 1.5-2 годину.
7.Зливаємо маринад, обсушуємо рибу.
8. Змішуємо борошно з куркумою і обвалюють у суміші шматочки вугра.
9. Смажимо на розігрітій олії на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.
Ugrya, приготованого таким способом, подаємо зі свіжими овочами і насолоджуємося незвичайним смаком. Смачного!
- Вугор морський - 600-700 грам (вага вже очищеного вугра)
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний горошком - 5 штук
- Гвоздика - 3-4 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Аніс - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне для смаження - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 700 мілілітрів
1. Ставимо кип'ятити воду для маринаду.
2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник дрібно нарізаємо.
3. У киплячу воду кидаємо гвоздику, перець, чебрець і аніс, сіль. Кип'ятимо 3-4 хвилини і відставляємо охолоджуватися.
4. Чистимо вугра від слизу і видаляємо нутрощі. Відрізаємо голову і хвіст. Іншу тушку нарізаємо на невеликі скибочки.
5. Додаємо в маринад цибулю і часник, вливаємо оцет.
6. Тепер опускаємо в маринад шматочки вугра і залишаємо маринуватися на 1.5-2 годину.
7.Зливаємо маринад, обсушуємо рибу.
8. Змішуємо борошно з куркумою і обвалюють у суміші шматочки вугра.
9. Смажимо на розігрітій олії на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.
Ugrya, приготованого таким способом, подаємо зі свіжими овочами і насолоджуємося незвичайним смаком. Смачного!