Рецепт Смажений вугор фото

Смажений вугор
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня , Португальська кухня
Риба та морепродукти, Вугор
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вугор, приготований за цим рецептом здасться вам дуже смачним делікатесом. Не позбавляйте себе задоволення і приготуйте це блюдо.

Вам пощастило і у вас є вугор? Але ви не знаєте як його приготувати? В такому випадку вам знадобиться саме цей рецепт приготування смаженого вугра. Просто посмажити цю делікатесну рибу - це так банально. Давайте витратимо трохи часу і створимо шедевр. Я розповім вам, як зробити смаженої вугра з особливим смаком. Отже, беремося за справу.

1. Ставимо кип'ятити воду для маринаду.

2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник дрібно нарізаємо.

3. У киплячу воду кидаємо гвоздику, перець, чебрець і аніс, сіль. Кип'ятимо 3-4 хвилини і відставляємо охолоджуватися.

4. Чистимо вугра від слизу і видаляємо нутрощі. Відрізаємо голову і хвіст. Іншу тушку нарізаємо на невеликі скибочки.

5. Додаємо в маринад цибулю і часник, вливаємо оцет.

6. Тепер опускаємо в маринад шматочки вугра і залишаємо маринуватися на 1.5-2 годину.

7.Зливаємо маринад, обсушуємо рибу.

8. Змішуємо борошно з куркумою і обвалюють у суміші шматочки вугра.

9. Смажимо на розігрітій олії на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.

Ugrya, приготованого таким способом, подаємо зі свіжими овочами і насолоджуємося незвичайним смаком. Смачного!

  • Вугор морський - 600-700 грам (вага вже очищеного вугра)
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Гвоздика - 3-4 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Аніс - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне для смаження - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 700 мілілітрів
Вам пощастило і у вас є вугор? Але ви не знаєте як його приготувати? В такому випадку вам знадобиться саме цей рецепт приготування смаженого вугра. Просто посмажити цю делікатесну рибу - це так банально. Давайте витратимо трохи часу і створимо шедевр. Я розповім вам, як зробити смаженої вугра з особливим смаком. Отже, беремося за справу.

1. Ставимо кип'ятити воду для маринаду.

2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник дрібно нарізаємо.

3. У киплячу воду кидаємо гвоздику, перець, чебрець і аніс, сіль. Кип'ятимо 3-4 хвилини і відставляємо охолоджуватися.

4. Чистимо вугра від слизу і видаляємо нутрощі. Відрізаємо голову і хвіст. Іншу тушку нарізаємо на невеликі скибочки.

5. Додаємо в маринад цибулю і часник, вливаємо оцет.

6. Тепер опускаємо в маринад шматочки вугра і залишаємо маринуватися на 1.5-2 годину.

7.Зливаємо маринад, обсушуємо рибу.

8. Змішуємо борошно з куркумою і обвалюють у суміші шматочки вугра.

9. Смажимо на розігрітій олії на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.

Ugrya, приготованого таким способом, подаємо зі свіжими овочами і насолоджуємося незвичайним смаком. Смачного!

Схожі рецепти