Вишневий крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжний крем-суфле зробить будь-який торт чудовим! А з додаванням вишні він буде ще пікантні і солодшим. Рекомендую для святкових заходів рецепт вишневого крему для торта!
Для приготування вишневого крему для торта нам знадобляться жирні вершки (33% жирності в самий раз будуть), вишня заморожена (або в сиропі), але головне, щоб без кісточок. Цей крем, в принципі, ви можете робити і без желатину, але у вигляді суфле він виходить більш насиченим і смачним.
- Вершки - 500 грам
- Сир нежирний - 300 грам
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Лимон - 1 штука
- Желатин - 20 грам
- Вишня - 300 грам
- Сік вишні - 70 мілілітрів
- Мигдальні пластівці - За смаком (по бажанню )
Для приготування крему змішайте спочатку сир і цукрову пудру. Желатин замочити в невеликій кількості злегка теплої води. З лимона натріть цедру і вичавіть сік. Сік і цедру додайте до сиру, збийте його ще раз блендером.
Вершки окремо збийте в піну. Желатин розчинений змішайте з невеликою кількістю сиру (3 ст.Л.). Потім додайте отриману масу в основну сирну, також додайте збиті вершки. Акуратно перемішайте. Сік вишневий додайте для кольору.
Тепер отриманий крем розділіть, одну третину відкладіть. В іншу частину додайте вишню. Перемішайте. Повинно бути, як на фото.
Вершки окремо збийте в піну. Желатин розчинений змішайте з невеликою кількістю сиру (3 ст.Л.). Потім додайте отриману масу в основну сирну, також додайте збиті вершки. Акуратно перемішайте. Сік вишневий додайте для кольору.
Тепер отриманий крем розділіть, одну третину відкладіть. В іншу частину додайте вишню. Перемішайте. Повинно бути, як на фото.
Готовим кремом змастіть коржі, дайте їм потім просочитися. Крем-суфле дуже добре вбирається в бісквітні коржі, але і з іншими теж непогано поєднуватися буде (наприклад, з пісочним).
Кремом, який без вишні, змастіть боки майбутнього тортика.
Найкраще крем стає після декількох годин просочення в холодильнику. Тому торт відправте в холодильник на пару годин.
Потім вже можете приступити до прикраси.
Потім вже можете приступити до прикраси.
Прикрасить торт з вишневим кремом можна все тієї ж вишнею і мигдальними пелюстками.
До речі, торт, як і крем, в холодному вигляді набагато смачніше. Приємного чаювання!
До речі, торт, як і крем, в холодному вигляді набагато смачніше. Приємного чаювання!