Рецепт Вишневий крем для торта фото

Вишневий крем для торта
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вишня
ПП рецепти
На святковий стіл
Десерти

Неймовірно ніжний крем-суфле зробить будь-який торт чудовим! А з додаванням вишні він буде ще пікантні і солодшим. Рекомендую для святкових заходів рецепт вишневого крему для торта!

Для приготування вишневого крему для торта нам знадобляться жирні вершки (33% жирності в самий раз будуть), вишня заморожена (або в сиропі), але головне, щоб без кісточок. Цей крем, в принципі, ви можете робити і без желатину, але у вигляді суфле він виходить більш насиченим і смачним.

  • Вершки - 500 грам
  • Сир нежирний - 300 грам
  • Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
  • Лимон - 1 штука
  • Желатин - 20 грам
  • Вишня - 300 грам
  • Сік вишні - 70 мілілітрів
  • Мигдальні пластівці - За смаком (по бажанню )
вишневий крем для торта - фото крок 1
Для приготування крему змішайте спочатку сир і цукрову пудру. Желатин замочити в невеликій кількості злегка теплої води. З лимона натріть цедру і вичавіть сік. Сік і цедру додайте до сиру, збийте його ще раз блендером.
Вершки окремо збийте в піну. Желатин розчинений змішайте з невеликою кількістю сиру (3 ст.Л.). Потім додайте отриману масу в основну сирну, також додайте збиті вершки. Акуратно перемішайте. Сік вишневий додайте для кольору.
Тепер отриманий крем розділіть, одну третину відкладіть. В іншу частину додайте вишню. Перемішайте. Повинно бути, як на фото.
вишневий крем для торта - фото крок 2
Готовим кремом змастіть коржі, дайте їм потім просочитися. Крем-суфле дуже добре вбирається в бісквітні коржі, але і з іншими теж непогано поєднуватися буде (наприклад, з пісочним).
вишневий крем для торта - фото крок 3
Кремом, який без вишні, змастіть боки майбутнього тортика.
вишневий крем для торта - фото крок 4
Найкраще крем стає після декількох годин просочення в холодильнику. Тому торт відправте в холодильник на пару годин.
Потім вже можете приступити до прикраси.
вишневий крем для торта - фото крок 5
Прикрасить торт з вишневим кремом можна все тієї ж вишнею і мигдальними пелюстками.
До речі, торт, як і крем, в холодному вигляді набагато смачніше. Приємного чаювання!

Схожі рецепти