Рецепт Випічка з молочної сироватки фото

Випічка з молочної сироватки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Сироватка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Основою для випічки може бути сметана, маргарин з маслом, кефір, молоко, вода та інше. Спробуйте рецепт, як приготувати випічку з молочної сироватки. Її ціна набагато нижча ніж, наприклад, кефіру.

Опис приготування:

Це відмінний економний варіант для випічки. З її допомогою випікають булочки, коржики, пиріжки та інші види здоби. Цей кисломолочний продукт не так часто вживають в їжу, як інші, але для випічки він підходить ідеально.

Пробуйте!

  • Житнє борошно - 200 грам
  • Пшеничне борошно - 500 грам
  • Молочна сироватка - 650 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Дріжджі - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 8 Ст. Ложок
  • Сир - 300 грам
  • В'ялені помідори - 100 грам
випічка з молочної сироватки - фото крок 1
1. Сироватку підігріваємо і в 100 мл розводимо дріжджі, додаємо цукор і ложку борошна. Вливаємо решту сироватку, vbivaem яйця, додаємо борошно і сіль, робимо заміс. Ми залишаємо тісто години на півтора, щоб воно збільшилося в два рази.
випічка з молочної сироватки - фото крок 2
2. З тіста робимо смужки.
випічка з молочної сироватки - фото крок 3
3. Краї підгинаємо до центру.
випічка з молочної сироватки - фото крок 4
4. Сир укладаємо в поглиблення по центру.
випічка з молочної сироватки - фото крок 5
5. Додаємо томати, можна зелень і будь-які інші інгредієнти.
випічка з молочної сироватки - фото крок 6
6. Щільно з'єднуємо краю, щоб начинка не випадала.
випічка з молочної сироватки - фото крок 7
7. Те ж саме робимо з іншими шматками. Між буханочка кладемо рулони фольги, щоб вони не зрослися.
випічка з молочної сироватки - фото крок 8
8. Ми залишаємо все на одну годину.
випічка з молочної сироватки - фото крок 9
9. Випікаємо в духовці при температурі 200-220 градусів близько півгодини. Готові вироби виймаємо з духовки, розрізаємо на шматочки і їмо.

Схожі рецепти