Випічка з молочної сироватки
(покроковий рецепт з фото)
Основою для випічки може бути сметана, маргарин з маслом, кефір, молоко, вода та інше. Спробуйте рецепт, як приготувати випічку з молочної сироватки. Її ціна набагато нижча ніж, наприклад, кефіру.
Це відмінний економний варіант для випічки. З її допомогою випікають булочки, коржики, пиріжки та інші види здоби. Цей кисломолочний продукт не так часто вживають в їжу, як інші, але для випічки він підходить ідеально.
Пробуйте!
- Житнє борошно - 200 грам
- Пшеничне борошно - 500 грам
- Молочна сироватка - 650 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Дріжджі - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Соняшникова олія - 8 Ст. Ложок
- Сир - 300 грам
- В'ялені помідори - 100 грам
1. Сироватку підігріваємо і в 100 мл розводимо дріжджі, додаємо цукор і ложку борошна. Вливаємо решту сироватку, vbivaem яйця, додаємо борошно і сіль, робимо заміс. Ми залишаємо тісто години на півтора, щоб воно збільшилося в два рази.
2. З тіста робимо смужки.
3. Краї підгинаємо до центру.
4. Сир укладаємо в поглиблення по центру.
5. Додаємо томати, можна зелень і будь-які інші інгредієнти.
6. Щільно з'єднуємо краю, щоб начинка не випадала.
7. Те ж саме робимо з іншими шматками. Між буханочка кладемо рулони фольги, щоб вони не зрослися.
8. Ми залишаємо все на одну годину.
9. Випікаємо в духовці при температурі 200-220 градусів близько півгодини. Готові вироби виймаємо з духовки, розрізаємо на шматочки і їмо.