Рецепт Цукерки з дитячої молочної суміші фото

Цукерки з дитячої молочної суміші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 40 хв.

Любіть домашні десерти? тоді дізнайтеся, як приготувати цукерки з дитячої молочної суміші. Це дуже смачні і ніжні пастилки, які просто обожнюють і діти, і дорослі. Побалуйте ними свою сім'ю.

Опис приготування:

Обвалювати цукерки на фінальному етапі можна не тільки в цукрі. Для цього можна використовувати какао, кокосову стружку, мелені горіхи.

А всередину цукерок теж можна додати різні інгредієнти, щоб урізноманітнити їх смак і зовнішній вигляд. Наприклад, в масу з дитячої суміші та згущеного молока можна додати мак, подрібнений горіх, кунжут або будь-які порубані сухофрукти.

  • Дитяча молочна суміш - 2 склянки (класична, без ароматизаторів і смакових добавок)
  • Молоко згущене - 400 грам
  • Цукровий пісок - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
цукерки з дитячої молочної суміші - фото крок 1
Насамперед змішайте дитячу суміш зі згущеним молоком. Цю субстанцію потрібно дуже добре перемішати. Вона виходить дуже густий, тому для перемішування знадобиться терпіння.
цукерки з дитячої молочної суміші - фото крок 2
Тепер прийшов час додати в масу столову ложку вершкового масла. Воно зробить консистенцію майбутніх цукерок нежнеее і еластичнішою. Масло необхідно попередньо розм'якшити, залишивши його на деякий час при кімнатній температурі.
цукерки з дитячої молочної суміші - фото крок 3
Коли маса з дитячої суміші доведена до повної однорідності, її необхідно трохи охолодити. Поставте ємність в холодильник мінімум на 20 хвилин. З охолодженої маси можна починати формувати цукерки бажаному форми. Я роблю це просто руками, а потім обвалюють цукерки в цукрі.
цукерки з дитячої молочної суміші - фото крок 4
Останній етап приготування - це упаковка. Але перш цукерки потрібно ще раз охолодити. Поставте їх в морозильник на 5 хвилин, щоб вони швидше схопилися. Потім можна нарізати шматочками кольорового целофан або харчову фольгу і упакувати туди цукерки поштучно.

Схожі рецепти