Айран з сироватки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете корисного і смачного напою? Тоді придивіться до цього рецепту. Сьогодні я розповім, як готується айран з сироватки. Простий і актуальний рецепт чудового напою, приносить користь!
Вперше такий айран я спробувала в одному з кафе Кисловодська. Подавали його в якості доповнення до хачапурі по-аджарський. Мені шалено сподобався цей напій, навіть більше, ніж всі страви, які були на столі. Тепер готую такий айран сама!
- Сироватка - 250 мілілітрів
- Кефір - 250 мілілітрів
- Огірки солені - 1 штука (можна брати і свіжі)
- Кріп - 1 пучок
Дрібно нарізаємо солоні огірочки. Чим дрібніше, тим смачніше буде наш напій довголіття. Промиваємо кріп і нарізаємо дрібно.
Збиваємо кефір разом з сироваткою. Додаємо щіпку солі і посічену зелень з огірком. При бажанні можна додати кубик льоду.
Айран п'ємо виключно в охолодженому вигляді. Можна пити в поєднанні з солоними стравами, а можна і окремо від усього. Приємного апетиту і бадьорості!