Рецепт Айран з кефіру фото

Айран з кефіру
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти , Кефір , Йогурт
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На швидку руку
Напої
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Це національний східний напій, який відмінно втаязикє спрагу в спекотний літній день і добре впливає на травлення. Розповім, як приготувати айран на кефірі, напій, який продовжує життя.

Опис приготування:

Напій на основі кисломолочних продуктів по праву вважається еліксиром молодості і запорукою довголіття. Його готують на основі молока, кефіру, йогурту і ряжанки. До нього додають різноманітну зелень (кріп, петрушку, Kinzu, базилік, орегано, м'яту), а також овочі (наприклад, огірки), але можна і без цього. Напій подають до столу охолодженим.

  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • М'ята - За смаком
айран з кефіру - фото крок 1
1. Насамперед готував всі інгредієнти для приготування напою.
айран з кефіру - фото крок 2
2. Кефір попередньо відправляю в холодильник і використовую вже охолоджений продукт, воду також використовую вже охолоджену. Переливаю все в чашу блендера, додаю ½ чайної ложки солі без гірки.
айран з кефіру - фото крок 3
3. Збиваю вміст блендера на великій швидкості протягом декількох хвилин до утворення пінки.
айран з кефіру - фото крок 4
4. Готовий напій переливаю в стакан і прикрашаю гілочкою м'яти, подаю айран сразу, поки на ньому є пінка. Смачного!

Схожі рецепти