Рецепт Айран з кефіру з зеленню фото

Айран з кефіру з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти , Кефір
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 хв.

Йогурт - відомий кисломолочний напій, він прекрасно втаязикє спрагу навіть в найбільшу спеку. Дієтологи рекомендують включати цей продукт в раціон людям в період схуднення та оздоровлення організму.

Опис приготування:

Ще цей напій збільшує секреторну діяльність шлунка. Багато хто використовує айран, щоб позбутися від похмілля. При регулярному споживанні цей напій активує діяльність ЦНС, підвищує приплив крові в легені, що в свою чергу допомагає наситити клітини киснем. Також цей продукт нормалізує водно-сольовий баланс в організмі і збільшує м'язовий тонус.

А рецепт, як приготувати айран на кефірі з зеленню, дуже простий.

Готуйте з задоволенням!

  • Кефір - 400 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка або м'ята)
  • Вода джерельна крижана - 200 мілілітрів
айран з кефіру з зеленню - фото крок 1
Співвідношення кефіру і води повинно бути - 2:1. Зелень беріть на свій смак. Мені найбільше подобається з м'ятою.
айран з кефіру з зеленню - фото крок 2
Домашній кефір, сіль і крижану джерельну воду змішайте з допомогою міксера протягом 1-2 хвилин.
айран з кефіру з зеленню - фото крок 3
Дрібно нарубати зелень, викладіть її в стакан.
айран з кефіру з зеленню - фото крок 4
Налийте кефірний коктейль. Кефір готовий, подавайте його до столу!

Схожі рецепти