Відбивні з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і ситна вечеря з відбивних з помідорами і сиром. Таке блюдо завжди зустрічають на ура - от мала до велика. Дивимося рецепт!
Курячі відбивні з помідорами і сиром готуються просто. Відбийте шматочки курки, приправити сіллю, поперчіть. Обваляйте в збитому з молоком яйце, потім в борошні і знову - в яєчної маси. Смажте на олії на середньому або середньо-високому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. На обжарку кожного боку у вас піде по 4-5 хвилин. Такі відбивні можна готувати і з свинини, збільшиться тільки час смаження. А ще простіше - обсмажити свинячі відбивні, потім додати бульйону або кип'яченої води, накрити кришкою, знизити вогонь і тушкувати.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 5 Ст. Ложок
- Помідори - 4 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
1. Куряче філе нарізати на відбивні поперек волокон. Шматочки не будуть надто великими.
2. Кожен шматочок відбити молоточком для м'яса.
3. У мисці збийте яйце з молоком. Додайте трохи солі. Самі шматочки теж поперчіть і посоліть за смаком.
4. В окремій тарілці підготуйте борошно (1 склянка). Підготовлені відбивні обваляйте в яєчної маси, потім в борошні і знову в яєчної маси. Обсмажте на олії з двох сторін до готовності.
5. Потім на кожну готову відбивну викладіть по шматочку нарізаного помидорчика. Посипте тертим сиром. Поставте в мікрохвильовку на 30 секунд. Сир розплавиться і можна подавати.
6. Блюдо подати до столу відразу. Смачного!