Рецепт Свинячі відбивні з помідорами фото

Свинячі відбивні з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Молочні продукти , Сир , Помідор
Рецепти для схуднення
На обід , Святковий обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Перевірений часом класичний рецепт свинячих відбивних з помідорами, - краще втілення домашніх традицій. Це - ситне, ароматне і дуже ніжне блюдо, та ще й готується просто і швидко!

Опис приготування:

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати свинячі відбивні з помідорами, я здивуюся, адже особисто я готую тільки так, і бажання спробувати готувати по-іншому не виникає, настільки це смачно.

1. Для початку свинину вимиємо, трохи обсушити серветками, наріжемо порційними шматками і трохи кожен відіб'ємо молотком.

2. Кожен шматочок натираємо з усіх боків улюбленими приправами, сіллю і перцем. Викладаємо на деко з бортиками.

3.Тепер помідори моєму, нарізаємо тонкими пластинками, і викладаємо поверх шару відбивних. Якщо залишаються зайві пластинки - можна підкласти їх під шматочки м'яса.

4. Тепер все просто - натираємо твердий сир на крупній тертці, і посипаємо зверху шар помідорів. І в розпечену духовку на 20 хвилин.

Готово! Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт свинячих відбивних з помідорами, адже з ним навіть початківці господині зможуть пригостити свою родину справжнім витвором кулінарного мистецтва - ніжним і ароматним м'ясом під овочевий соковитою"шапкою" . Смачного!


  • Свинина - 400 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати свинячі відбивні з помідорами, я здивуюся, адже особисто я готую тільки так, і бажання спробувати готувати по-іншому не виникає, настільки це смачно.

1. Для початку свинину вимиємо, трохи обсушити серветками, наріжемо порційними шматками і трохи кожен відіб'ємо молотком.

2. Кожен шматочок натираємо з усіх боків улюбленими приправами, сіллю і перцем. Викладаємо на деко з бортиками.

3.Тепер помідори моєму, нарізаємо тонкими пластинками, і викладаємо поверх шару відбивних. Якщо залишаються зайві пластинки - можна підкласти їх під шматочки м'яса.

4. Тепер все просто - натираємо твердий сир на крупній тертці, і посипаємо зверху шар помідорів. І в розпечену духовку на 20 хвилин.

Готово! Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт свинячих відбивних з помідорами, адже з ним навіть початківці господині зможуть пригостити свою родину справжнім витвором кулінарного мистецтва - ніжним і ароматним м'ясом під овочевий соковитою"шапкою" . Смачного!

Схожі рецепти