Свинячі відбивні з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Перевірений часом класичний рецепт свинячих відбивних з помідорами, - краще втілення домашніх традицій. Це - ситне, ароматне і дуже ніжне блюдо, та ще й готується просто і швидко!
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати свинячі відбивні з помідорами, я здивуюся, адже особисто я готую тільки так, і бажання спробувати готувати по-іншому не виникає, настільки це смачно.
1. Для початку свинину вимиємо, трохи обсушити серветками, наріжемо порційними шматками і трохи кожен відіб'ємо молотком.
2. Кожен шматочок натираємо з усіх боків улюбленими приправами, сіллю і перцем. Викладаємо на деко з бортиками.
3.Тепер помідори моєму, нарізаємо тонкими пластинками, і викладаємо поверх шару відбивних. Якщо залишаються зайві пластинки - можна підкласти їх під шматочки м'яса.
4. Тепер все просто - натираємо твердий сир на крупній тертці, і посипаємо зверху шар помідорів. І в розпечену духовку на 20 хвилин.
Готово! Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт свинячих відбивних з помідорами, адже з ним навіть початківці господині зможуть пригостити свою родину справжнім витвором кулінарного мистецтва - ніжним і ароматним м'ясом під овочевий соковитою "шапкою" . Смачного!
- Свинина - 400 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Спеції - - За смаком
1. Для початку свинину вимиємо, трохи обсушити серветками, наріжемо порційними шматками і трохи кожен відіб'ємо молотком.
2. Кожен шматочок натираємо з усіх боків улюбленими приправами, сіллю і перцем. Викладаємо на деко з бортиками.
3.Тепер помідори моєму, нарізаємо тонкими пластинками, і викладаємо поверх шару відбивних. Якщо залишаються зайві пластинки - можна підкласти їх під шматочки м'яса.
4. Тепер все просто - натираємо твердий сир на крупній тертці, і посипаємо зверху шар помідорів. І в розпечену духовку на 20 хвилин.
Готово! Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт свинячих відбивних з помідорами, адже з ним навіть початківці господині зможуть пригостити свою родину справжнім витвором кулінарного мистецтва - ніжним і ароматним м'ясом під овочевий соковитою "шапкою" . Смачного!