Відбивні в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні в соєвому соусі в домашніх умовах - ще один рецепт смачного обіду або вечері. Таке блюдо зовсім не містить солі, оскільки м'ясо промаринуватися в соусі і виходить дуже соковитим.
Свинячі відбивні відмінно маринуються в соєвому соусі. Завдяки його смакових якостях, перед приготуванням м'ясо не потрібно солити. Смажаться відбивні швидко на рослинному або оливковому маслі не більше 7 хвилин. Додайте спеції для м'яса і ви зможете насолодитися чудовим ароматом і смаком готового блюда.
- Свинина - 800 грам
- Соєвий соус - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться свиняча вирізка. Я вирішила на цей раз приготувати відбивні саме з неї.
2. Нарізаємо м'ясо і відбиваємо кожен шматочок.
3. Окремо змішуємо соєвий соус, додаємо за бажанням чорний перець або суміш перців і видавлюємо часник.
4. Відправляємо відбивні до соусу і залишаємо на 15 хвилин. За цей час м'ясо промаринуется.
5. Обвалюють кожен шматок в борошні і відправляємо на сковороду. Відбивні можна обвалювати і в сухарях, а також в клярі - за вашим бажанням. У будь-якому варіанті вони будуть смачними.
6. Смажимо на олії до повної готовності. З двох сторін відбивні смажаться на більш 7 хвилин на середньому вогні.
7. За час приготування відбивних можна зробити і гарнір. До них відмінно підійде картопляне пюре або свіжі овочі.