Яловичина, маринована в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Готувався до святкового застілля і попався рецепт смачної і м'якою яловичини. Гостям дуже сподобалося, тому хочу поділитися рецептом. Рекомендую.
Мариновану в соєвому соусі яловичину готуємо так: спочатку поріжте м'ясо і змішайте його з подрібненим часником, імбиром, чилі і соєвим соусом. Залиште його маринуватися в холодильнику протягом 5-6 годин. В ідеалі на ніч. Цибуля подрібніть і обсмажте до золотистого кольору, додайте до нього м'ясо і тушкуйте до готовності. Це займе близько півгодини. На стіл можна подавати з рисом. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Мелений перець чилі - 0, 5 чайних ложки
- Сухий імбир - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
М'ясо порізати соломкою, при цьому звільнивши від плівок і жилок.
Додайте до м'яса подрібнений часник, імбир, чилі і соєвий соус.
Змішайте і відправте його маринуватися в холодильник на 5-6 годин. М'ясо повинно увібрати майже весь соєвий соус.
Лук порубати, і обсмажте до золотистого кольору.
Додайте до цибулі мариноване м'ясо і протушкувати протягом 25-30 хвилин.
Якщо рідина випарується, можна додати трохи теплої води.