Рецепт Яловичина, маринована в соєвому соусі фото

Яловичина, маринована в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Готувався до святкового застілля і попався рецепт смачної і м'якою яловичини. Гостям дуже сподобалося, тому хочу поділитися рецептом. Рекомендую.

Мариновану в соєвому соусі яловичину готуємо так: спочатку поріжте м'ясо і змішайте його з подрібненим часником, імбиром, чилі і соєвим соусом. Залиште його маринуватися в холодильнику протягом 5-6 годин. В ідеалі на ніч. Цибуля подрібніть і обсмажте до золотистого кольору, додайте до нього м'ясо і тушкуйте до готовності. Це займе близько півгодини. На стіл можна подавати з рисом. Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Мелений перець чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Сухий імбир - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
яловичина, маринована в соєвому соусі - фото крок 1
М'ясо порізати соломкою, при цьому звільнивши від плівок і жилок.
яловичина, маринована в соєвому соусі - фото крок 2
Додайте до м'яса подрібнений часник, імбир, чилі і соєвий соус.
яловичина, маринована в соєвому соусі - фото крок 3
Змішайте і відправте його маринуватися в холодильник на 5-6 годин. М'ясо повинно увібрати майже весь соєвий соус.
яловичина, маринована в соєвому соусі - фото крок 4
Лук порубати, і обсмажте до золотистого кольору.
яловичина, маринована в соєвому соусі - фото крок 5
Додайте до цибулі мариноване м'ясо і протушкувати протягом 25-30 хвилин.
яловичина, маринована в соєвому соусі - фото крок 6
Якщо рідина випарується, можна додати трохи теплої води.

Схожі рецепти