Рецепт Тушкована в соєвому соусі яловичина фото

Тушкована в соєвому соусі яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Яловичина
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Простий у виконанні і дуже апетитний варіант основного гарячого хочу запропонувати вам на пробу. Якщо вам до душі страви в азіатському стилі, обов'язково спробуйте цей варіант тушкованого м'яса.

Ця страва досить універсально, воно відмінно поєднується з будь-якими гарнірами або овочами. Соус, в якому тушкувалось м'ясо, можна уварити додатково і подавати окремо або полив їм яловичину. Насичений смак і м'якість точно не залишать вас байдужими! Давайте ж розберемося, як приготувати тушковану в соєвому соусі яловичину.

  • Яловичина - 1.5 кілограма
  • Цукор - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Зірочка анісу - 1 штука
  • Перець горошком - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Склянка
  • Рисове вино - 3 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2-4 склянок
тушкована в соєвому соусі яловичина - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть м'ясо, очистіть часник і імбир, підготуйте інші спеції. У каструлі з товстим дном або сковороді з високими бортами трохи розтопіть цукор, щоб він Карамелізовані.
тушкована в соєвому соусі яловичина - фото крок 2
2. Викладіть м'ясо, додайте спеції, влийте соєвий соус, рисове вино і кунжутне масло.
тушкована в соєвому соусі яловичина - фото крок 3
3. Зверху долийте воду, щоб вона покрила м'ясо.
тушкована в соєвому соусі яловичина - фото крок 4
4. На сильному вогні доведіть до кипіння, після зменшіть вогонь до мінімуму. Залиште м'ясо гаситися до м'якості.
тушкована в соєвому соусі яловичина - фото крок 5
5. Час гасіння залежить від розміру шматочка яловичини. В середньому це займе від 2.5 до 3.5 годин.
тушкована в соєвому соусі яловичина - фото крок 6
6. Добре протушенние, м'яке м'ясо дістаньте і наріжте порційними шматочками. Соус залиште уварювалася, поки не залишиться приблизно стакан. Доповніть їм яловичину перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти