Яловичина в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в соєвому соусі, з одного боку, дуже просте блюдо, а з іншого, завдяки соєвого соусу і солодкого провину, м'ясо набуває своєрідний і пікантний смак.
У нашому рецепті приготування яловичини в соєвому соусі, ви можете використовувати як молоду яловичину, так і не зовсім, при цьому м'ясо виходить дуже м'яким і смачним. А приготування, при цьому не займає багато часу. Спробуйте приготувати на нашу простому рецептом яловичину в соєвому соусі.
- Яловичина - 500 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Солодке червоне вино - 50 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Перець чилі - 1 штука
- Сухий імбир - 1 Чайна ложка
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Для початку яловичину звільнимо від плівочки, промиємо й наріжемо соломкою.
2. Очищаємо і подрібнюємо часник, додаємо його, нарізану кружальцями чилі і імбир до м'яса, заливаємо соєвим соусом і вином. Ми залишаємо м'ясо маринуватися години на 3-4 в холодильнику або можна залишити на ніч.
3. Лук очищаємо, промиваємо, нарізаємо півкільцями. У сковороді розігріваємо олію і додаємо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
4. Після чого додаємо наше замариноване мяско разом з соусом, солимо і продовжуємо тушкувати до готовності на середньому вогні хвилин 30. Наша яловичина в соєвому соусі готова! Можна подавати з рисом, дуже смачне і ситне блюдо, смачного!