Рецепт Яловичина в соєвому соусі фото

Яловичина в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина в соєвому соусі, з одного боку, дуже просте блюдо, а з іншого, завдяки соєвого соусу і солодкого провину, м'ясо набуває своєрідний і пікантний смак.

У нашому рецепті приготування яловичини в соєвому соусі, ви можете використовувати як молоду яловичину, так і не зовсім, при цьому м'ясо виходить дуже м'яким і смачним. А приготування, при цьому не займає багато часу. Спробуйте приготувати на нашу простому рецептом яловичину в соєвому соусі.

  • Яловичина - 500 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Солодке червоне вино - 50 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Перець чилі - 1 штука
  • Сухий імбир - 1 Чайна ложка
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
яловичина в соєвому соусі - фото крок 1
1. Для початку яловичину звільнимо від плівочки, промиємо й наріжемо соломкою.
яловичина в соєвому соусі - фото крок 2
2. Очищаємо і подрібнюємо часник, додаємо його, нарізану кружальцями чилі і імбир до м'яса, заливаємо соєвим соусом і вином. Ми залишаємо м'ясо маринуватися години на 3-4 в холодильнику або можна залишити на ніч.
яловичина в соєвому соусі - фото крок 3
3. Лук очищаємо, промиваємо, нарізаємо півкільцями. У сковороді розігріваємо олію і додаємо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
яловичина в соєвому соусі - фото крок 4
4. Після чого додаємо наше замариноване мяско разом з соусом, солимо і продовжуємо тушкувати до готовності на середньому вогні хвилин 30. Наша яловичина в соєвому соусі готова! Можна подавати з рисом, дуже смачне і ситне блюдо, смачного!

Схожі рецепти