Рецепт Вершковий соус з цибулею і мангольдом фото

Вершковий соус з цибулею і мангольдом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі
Веганські страви
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування соусу з молока, вершкового масла, борошна, Мангольд і цибулі.

Опис приготування:

Цей соус ідеально поєднується з пастою. Ви можете зробити його більш вершковим, замінивши половину молока сметаною чи вершками. Також ви можете додати в соус трохи дрібно тертого сиру Пармезан.

  • Швейцарського мангольда - 450 грам
  • Лука - 3 штуки
  • Вершкового масла - 3 Ст. Ложки
  • Борошна - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
вершковий соус з цибулею і мангольдом - фото крок 1
1. Промити мангольд і не висушувати його. Видалити товсті стебла і нарізати листя. Помістити мангольд у велику каструлю і нагріти на сильному вогні. Варити без кришки, час від часу помішуючи, поки мангольд НЕ зів'яне, близько 6 хвилин. Віджати зайву рідину з Мангольд через марлю або за допомогою шпателя, відкинувши його на сито з сіткою. Дати охолонути.
вершковий соус з цибулею і мангольдом - фото крок 2
2. Нагріти молоко або вершки в маленькій каструлі на помірному вогні, помішуючи. Нарізати білі і зелені частини лука. У великій каструлі розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю на помірно слабкому вогні, періодично помішуючи, поки він не розм'якшиться, близько 6 хвилин.
вершковий соус з цибулею і мангольдом - фото крок 3
3. Збити з борошном і готувати близько 3 хвилин. Додати тепле молоко і готувати, збиваючи вінчиком, поки соус не загусне, від 3 до 4 хвилин. Перемішати з мангольдом, потім посолити і поперчити за смаком і варити, помішуючи, поки мангольд не нагріється.
вершковий соус з цибулею і мангольдом - фото крок 4
4. Соус можна подавати з приготовленою пастою, посипавши додатково сиром Пармезан.

Схожі рецепти