Вершковий шашлик
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно відкритий мною маринад для шашлику на основі вершків дуже порадував, м'ясо вийшло соковите і м'яке, правда маринувалося близько доби. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то рецепт для вас!
Для більш смачного результату використовуйте вершки пожирнее, відмінно підійдуть 23%, тоді м'ясо вийде наповнене легким і вершковим смаком. М'ясо може бути будь-яким, навіть курячим.
- Свинина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вершки - 200 мілілітрів

Підготуйте всі інгредієнти.

М'ясо промийте, наріжте середніми шматками.

Лук наріжте кільцями, додайте до м'яса, приправити сіллю.

Влийте вершки, посоліть і залиште маринуватися мінімум на 6 годин.

Нанизуйте шашлик на шампури і обсмажуйте на мангалі до готовності.

Смачного!