Рецепт Вершковий шашлик фото

Вершковий шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Вершки
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Нещодавно відкритий мною маринад для шашлику на основі вершків дуже порадував, м'ясо вийшло соковите і м'яке, правда маринувалося близько доби. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, то рецепт для вас!

Для більш смачного результату використовуйте вершки пожирнее, відмінно підійдуть 23%, тоді м'ясо вийде наповнене легким і вершковим смаком. М'ясо може бути будь-яким, навіть курячим.

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Вершки - 200 мілілітрів
вершковий шашлик - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
вершковий шашлик - фото крок 2
М'ясо промийте, наріжте середніми шматками.
вершковий шашлик - фото крок 3
Лук наріжте кільцями, додайте до м'яса, приправити сіллю.
вершковий шашлик - фото крок 4
Влийте вершки, посоліть і залиште маринуватися мінімум на 6 годин.
вершковий шашлик - фото крок 5
Нанизуйте шашлик на шампури і обсмажуйте на мангалі до готовності.
вершковий шашлик - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти