Гречневий суп «вершковий»
(покроковий рецепт з фото)
На обід приготувала ситний і смачний суп з гречаною крупою. Для ніжного вершкового смаку додала плавлений вершковий сирок. При наявності м'ясного бульйону, суп був готовий протягом півгодини.
Ділюся з вами рецептом, як приготувати гречаний суп "вершковий" . Дуже смачний суп, для різноманітності перших страв. Замість картоплі, легкі овочі. Можна додати зелений горошок, брюссельську капусту або брокколі.
- Крупа гречана - 70 грам
- Бульйон м'ясний - 1 літр
- Кабачок - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сирок Плавлений - 150 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Овочі та зелень вимийте. Морква, цибуля і часник очистіть. Крупу промийте в прохолодній воді.
Бульйон доведіть до кипіння, додайте гречку, варіть на повільному вогні.
Морква і кабачок натріть на крупній тертці, цибуля і часник подрібніть.
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте моркву і часник до золотистого кольору.
Додайте цибулю і кабачок, пассеруйте до м'якості. Додайте в суп.
Додайте плавлений сир, ретельно перемішайте до однорідності. Додайте рубану петрушку. Посоліть і поперчіть за смаком.
Смачного!