Гречневий суп
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і корисний суп! Якщо хочете дізнатися, як приготувати гречаний суп будинку, то слідуйте інструкціям і у вас все вийде!
Перед подачею супу, нарізаємо дрібно свіжу зелень і прикрашаємо. Крім красивою презентації, зелень додасть свіжості і смаку, а головне - аромату, який не зможе залишити байдужим нікого! Гречневий суп - унікальне блюдо, яке поєднує в собі користь і смак!
- Куряче філе - 1 штука
- Гриби - 100-150 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 30 грам
- Морква - 1 штука
- Вода - 2, 5 L
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець - 1 щіпка
- Гречана крупа - 2-3 Ст. Ложок
1
Для початку підготуємо всі необхідні продукти. М'ясо, якщо було заморожено, необхідно розморозити, овочі почистити, перебрати гречану крупу.
2
Далі промиваємо куряче філе, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Періодично необхідно буде знімати піну, яка утворюється вгорі каструлі.
3
Гриби промиваємо під водою і нарізаємо тонкими скибочками. Картоплю нарізаємо кубиками, цибулю дрібно рубаємо, а морква трьом на тертці або нарізаємо.
4
На розпеченій сковороді пасеруємо цибулю, потім додаємо гриби і обсмажуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина.
5
Дістаємо м'ясо з бульйону, нарізаємо на шматочки і повертаємо в каструлю. Туди ж додаємо лавровий лист, картопля, морква і гречку. Варимо на протязі 15-20 хвилин.
6
Тепер додаємо обсмажену цибулю і гриби і ретельно все перемішуємо.
7
Блюдо готово, смачного!