Рецепт Гречневий суп фото

Гречневий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легкий і корисний суп! Якщо хочете дізнатися, як приготувати гречаний суп будинку, то слідуйте інструкціям і у вас все вийде!

Опис приготування:

Перед подачею супу, нарізаємо дрібно свіжу зелень і прикрашаємо. Крім красивою презентації, зелень додасть свіжості і смаку, а головне - аромату, який не зможе залишити байдужим нікого! Гречневий суп - унікальне блюдо, яке поєднує в собі користь і смак!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Гриби - 100-150 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 2, 5 L
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець - 1 щіпка
  • Гречана крупа - 2-3 Ст. Ложок
1
Для початку підготуємо всі необхідні продукти. М'ясо, якщо було заморожено, необхідно розморозити, овочі почистити, перебрати гречану крупу.
2
Далі промиваємо куряче філе, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Періодично необхідно буде знімати піну, яка утворюється вгорі каструлі.
3
Гриби промиваємо під водою і нарізаємо тонкими скибочками. Картоплю нарізаємо кубиками, цибулю дрібно рубаємо, а морква трьом на тертці або нарізаємо.
4
На розпеченій сковороді пасеруємо цибулю, потім додаємо гриби і обсмажуємо до тих пір, поки не випарується вся рідина.
5
Дістаємо м'ясо з бульйону, нарізаємо на шматочки і повертаємо в каструлю. Туди ж додаємо лавровий лист, картопля, морква і гречку. Варимо на протязі 15-20 хвилин.
6
Тепер додаємо обсмажену цибулю і гриби і ретельно все перемішуємо.
7
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти