Рецепт Вершкова «Карбонара» фото

Вершкова «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Вермішель
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Спагеті

Паста в вершковому соусі "карбонара" - одне з улюблених італійських страв в нашій родині. Найніжніші спагетті в вершково-сирному соусі з хрустким беконом просто спокушають своїм приголомшливим поєднанням.

Спочатку таку пасту в сирно-вершковому соусі готували для італійських шахтарів. Блюдо дуже ситне, що дозволяло шахтарям швидко насичуватися і справлятися з важкою фізичною працею. Якщо хочете дізнатися, як приготувати вершкову "карбонара", дивіться покроковий рецепт!

  • Спагеті - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Бекон - 180 грам (сирокопчений)
  • Жовток - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 110 мілілітрів
  • Пармезан - 40 грам (тертий)
  • Базилік - 1 пучок
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
вершкова
Підготуйте необхідні інгредієнти. Бекон наріжте тонкими брусочками. Часник очистіть. Базилік вимийте, обсушити, наріжте тонкими смужками.
вершкова
У каструлю з великою кількістю киплячої солоної води засипте спагетті, варите згідно з інструкцією, зазначеної на упаковці. Після відкиньте на друшляк.
вершкова
Поки відварюються спагетті, приготуйте соус Карбонара. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте бекон до рум'яної скоринки, зніміть зі сковороди.
вершкова
Жовтки з вершками збийте вінчиком. Додайте тертий пармезан, сіль, перець за смаком. Перемішайте. Вилийте соус на сковороду з жиром. Готуйте до загустіння.
вершкова
В соус додайте гарячі спагеті, бекон і базилік. Перемішайте. Готуйте 1-2 хвилини.
вершкова
При подачі посипте тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти