Рецепт Вершкова глазур фото

Вершкова глазур
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вагітним і годуючим
На швидку руку , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Ніжна, дуже проста і швидка в приготуванні вершкова глазур в домашніх умовах - прекрасна ідея для пирогів, тортиків і найрізноманітніших кексів. Вона доповнить будь-яку вашу випічку.

Опис приготування:

Це дуже простий варіант, як приготувати вершкову глазур, з мінімум інгредієнтів. Для аромату тут використовується ванільний екстракт, але крім цього ви можете взяти харчові барвники, щоб прикрасити десерт яскравою глазур'ю, наприклад.

  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1-2 чайних ложок
  • Ванільний екстракт - За смаком
вершкова глазур - фото крок 1
1. Щоб вершкова глазур в домашніх умовах вийшла ідеальна, потрібно знати один секрет - це температура. Не тільки вершки потрібно охолодити перед збивання, але також і віночок з мисочкою. Відправте їх в холодильник хвилин на 15 перед процесом.
вершкова глазур - фото крок 2
2. Влийте вершки в мисочку. Чим жирніше вони, тим краще. Почніть збивати віночком.
вершкова глазур - фото крок 3
3. Додайте для аромату ванільний екстракт. Втім, ви можете використовувати для рецепта цитрусові аромати, наприклад, або інші на свій розсуд.
вершкова глазур - фото крок 4
4. Залежно від солодощі десерту, для якого буде використана глазур, додайте цукрову пудру в процесі збивання. Я рекомендую додавати трохи, трохи більше 1 чайної ложки на склянку вершків.
вершкова глазур - фото крок 5
5. Усе, тепер глазур'ю можна покрити вже готовий десерт і відправляти його в холодильник приблизно на годинку для застигання. Приємного чаювання!

Схожі рецепти