Рецепт Вепрево коліно фото

Вепрево коліно
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную приготувати одне з традиційних чеський страв, яке подається до пива і не тільки. Рулька вариться в темному пиві, а після запікається під пікантним маринадом з гірчиці і меду. Отже, дивимося!

Ну хто зможе встояти перед апетитною скоринкою і ароматним м'ясом? що, м'ясо жирне, калорійне. Я би сказала, що це в першу чергу чоловіче блюдо, але воно насправді неймовірно смачне! Дивіться мій рецепт і пробуйте приготувати рульку. Сподіваюся, що вам сподобається!

  • Свиняча рулька - 1, 5-2 кілограма
  • Темне пиво - 1 літр
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Перець духмяний - 5-6 штук
  • Перець чорний горошок - 5-6 штук
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
вепрево коліно - фото крок 1
Підготуйте рульку і овочі. Рульку вимийте ретельно, наскрібши ножем, щоб шкіра була чистою і гладкою. Приступимо!
вепрево коліно - фото крок 2
Складіть в каструлю рульку, очищені овочі, корінь петрушки, сіль, спеції (крім кмину), часник. Гірчиця і мед знадобляться в самому кінці для запікання.
вепрево коліно - фото крок 3
Залийте пивом. Якщо пива не вистачило, додайте трохи води. Рідина повинна покривати м'ясо і овочі. Варіть при слабкому кипінні 1 час. Додайте кмин і варіть ще 1 час.
вепрево коліно - фото крок 4
Змішайте гірчицю і мед. Дістаньте рульку, перекладіть в сотейник або форму для запікання. Налийте трохи бульйону на дно, приправити сіллю, поперчіть. Змастіть рульку з усіх боків соусом. Надішліть в духовку на 1 час, температура - 180 градусів.
вепрево коліно - фото крок 5
Готово! Подавайте вепрево коліно з холодним пивом, картоплею, тушкованою капустою і обов'язково поставте на стіл гірчицю і хрін!

Схожі рецепти