Вегетаріанська ковбаса
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанцям теж хочеться ковбаси! Ось спеціально для цього випадку кухаря придумали вегетаріанську ковбасу з буряка і гороху. З неї можна робити відмінні бутерброди.
Вегетаріанську ковбасу можна робити з гороху або сочевиці. Для додання ковбасного кольору використовується відварена буряк. Горох можна відварити, а можна обсмажений горох перемолоти на потужній кавомолки в пил і зварити у воді. При наявності блендера це не так вже й важливо. Щоб ковбаса схопилася, води використовуйте по мінімуму, должнао вийти густе пюре. Успіхів і приємного апетиту!
- Горох - 1 Склянка
- Вода - 3 склянки
- Часник - 3 зубчики
- Буряк - 1/2 штуки
- Koriandar - 1 Чайна ложка
- Горіх мускатний - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Майоран - 0, 5 чайних ложки
Горох обсмажити.
Горох відваріть і розітріть блендером.
Буряк натерти і розтовкти.
Додати спеції і часник.
Пюре подрібнити блендером.
Додайте буряк, спробуйте на смак і якщо треба додайте спецій.
Пюре перекладіть в заготовку з пластикової пляшки.
Ковбасу покладіть в холодильник на ніч.
Вранці можна робити бутерброди. Смачного!