Рецепт Вегетаріанська ковбаса фото

Вегетаріанська ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Вегетаріанцям теж хочеться ковбаси! Ось спеціально для цього випадку кухаря придумали вегетаріанську ковбасу з буряка і гороху. З неї можна робити відмінні бутерброди.


Вегетаріанську ковбасу можна робити з гороху або сочевиці. Для додання ковбасного кольору використовується відварена буряк. Горох можна відварити, а можна обсмажений горох перемолоти на потужній кавомолки в пил і зварити у воді. При наявності блендера це не так вже й важливо. Щоб ковбаса схопилася, води використовуйте по мінімуму, должнао вийти густе пюре. Успіхів і приємного апетиту!


  • Горох - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Буряк - 1/2 штуки
  • Koriandar - 1 Чайна ложка
  • Горіх мускатний - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Майоран - 0, 5 чайних ложки
вегетаріанська ковбаса - фото крок 1
Горох обсмажити.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 2
Горох відваріть і розітріть блендером.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 3
Буряк натерти і розтовкти.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 4
Додати спеції і часник.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 5
Пюре подрібнити блендером.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 6
Додайте буряк, спробуйте на смак і якщо треба додайте спецій.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 7
Пюре перекладіть в заготовку з пластикової пляшки.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 8
Ковбасу покладіть в холодильник на ніч.
вегетаріанська ковбаса - фото крок 9
Вранці можна робити бутерброди. Смачного!

Схожі рецепти