Вегетаріанська ковбаса в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів правильного харчування цей рецепт приготування вегетаріанської ковбаси в домашніх умовах припаде до душі, і я сподіваюся, викличе захват. Виходить смачно і дуже незвично! пробуємо!
Таку вегетаріанську ковбасу в домашніх умовах я б рекомендувала приготувати не тільки тим, хто поститься, людям, дотримується філософії вегетаріанства, і тим, хто сидів на дієті. А навіть мої знайомі відчайдушні і переконані любителя м'яса були в захваті від такого мого кулінарного експерименту, яким виступав цей простий рецепт вегетаріанської ковбаси в домашніх умовах! Так що я так думаю, варіант урізноманітнити свій раціон - просто-таки безпрограшний!
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
1. Квасоля відціджуємо (рідина потім можна використовувати замість води) і перетираємо в блендері.
2. Подачі води, томатний соус, оцет, олія, воду і вичавлений часник і добре перемішати.
3. Клейковину просушимо на сковороді, додамо до пюре. Також додамо сіль, перець, приправи за смаком, і вводимо дріжджі. Перемішаємо.
4. Тепер фарш ділимо на чотири частини, загортаємо туго в фольгу і формуємо ковбаски. Запікаємо 20-30 хвилин, або тримаємо 40 на пару. Готово!