Вегетаріанська ковбаса з гороху
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Білок важливий для нормальної роботи нашого організму. Тому тим, хто відмовляється від вживання м'яса, важливо його замінити білком рослинного походження. І тут на допомогу прийде горох.
Опис приготування:
Красива і смачна пісна ковбаса без м'яса виходить за рецептом, як приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху. Це відмінне джерело білка. Готуйте так: горох прокалите на сковороді і подрібніть в борошно, додайте воду, зваріть кашу. Остудіть, додайте подрібнений часник, спеції, буряковий сік і рослинне масло. Ретельно перемішайте і помістіть в форму, надішліть на ніч в холодильник для застигання. Готову ковбасу вийміть з форми і подайте на стіл. Смачного!
- Горох - 200 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Горіх мускатний - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Кардамон - 0, 5 чайних ложки
- Майоран - 0, 5 чайних ложки
- Буряк - 1 штука
- Сіль - За смаком
Горох прокалите на сухій сковороді протягом 5 хвилин.
Потім подрібніть його в борошно. Додайте воду, відваріть кашу протягом 5-7 хвилин.
Буряк потріть, відіжміть сік. Нам знадобиться 1 столова ложка бурякового соку.
Горохову кашу остудіть, додайте до неї подрібнений часник, спеції і рослинне масло.
Додайте в суміш буряковий сік, все ретельно перемішайте. Бажано зробити це за допомогою блендера.
Пюре помістіть в форму, можна взяти звичайну пластикову пляшку, відрізавши у неї верх. Надішліть блюдо на ніч в холодильник для застигання. Готову ковбасу вийміть з форми і подайте на стіл.