Рецепт Вегетаріанська ковбаса з гороху фото

Вегетаріанська ковбаса з гороху
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Білок важливий для нормальної роботи нашого організму. Тому тим, хто відмовляється від вживання м'яса, важливо його замінити білком рослинного походження. І тут на допомогу прийде горох.

Опис приготування:

Красива і смачна пісна ковбаса без м'яса виходить за рецептом, як приготувати вегетаріанську ковбасу з гороху. Це відмінне джерело білка. Готуйте так: горох прокалите на сковороді і подрібніть в борошно, додайте воду, зваріть кашу. Остудіть, додайте подрібнений часник, спеції, буряковий сік і рослинне масло. Ретельно перемішайте і помістіть в форму, надішліть на ніч в холодильник для застигання. Готову ковбасу вийміть з форми і подайте на стіл. Смачного!

  • Горох - 200 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Горіх мускатний - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Кардамон - 0, 5 чайних ложки
  • Майоран - 0, 5 чайних ложки
  • Буряк - 1 штука
  • Сіль - За смаком
вегетаріанська ковбаса з гороху - фото крок 1
Горох прокалите на сухій сковороді протягом 5 хвилин.
вегетаріанська ковбаса з гороху - фото крок 2
Потім подрібніть його в борошно. Додайте воду, відваріть кашу протягом 5-7 хвилин.
вегетаріанська ковбаса з гороху - фото крок 3
Буряк потріть, відіжміть сік. Нам знадобиться 1 столова ложка бурякового соку.
вегетаріанська ковбаса з гороху - фото крок 4
Горохову кашу остудіть, додайте до неї подрібнений часник, спеції і рослинне масло.
вегетаріанська ковбаса з гороху - фото крок 5
Додайте в суміш буряковий сік, все ретельно перемішайте. Бажано зробити це за допомогою блендера.
вегетаріанська ковбаса з гороху - фото крок 6
Пюре помістіть в форму, можна взяти звичайну пластикову пляшку, відрізавши у неї верх. Надішліть блюдо на ніч в холодильник для застигання. Готову ковбасу вийміть з форми і подайте на стіл.

Схожі рецепти