Варення з перцю
(покроковий рецепт з фото)
Варення з перцю - справжня знахідка. Воно прекрасно підходить до сиру, крекери і до м'ясних страв. Смак дуже делікатний, гострий перець розносить по тілу тепло. Саме варення виходить густе, як джем.
Варення з перцю готується протягом трьох днів. Умовно весь процес можна розділити на три частини. Про це вам розповість мій рецепт варення з перцем - там я постаралася все детально описати. Варення з перцю я робила вперше за рецептом, який знайшла в інтернеті. Перший раз варила мало, як то кажуть, для проби… Але експеримент виявився настільки вдалим, що скоро будемо варити його в промислових масштабах :))
Зараз я розумію, що можна було б додати трохи більше гострого перцю, так як я і моя сім'я любимо гостру їжу. Якщо ви теж любите гостре - можете сміливо додавати більше гострого перцю, ніж зазначено в рецепті.
Хай щастить!
- Болгарський перець - 4 штуки
- Гострий перець - 4 штуки
- Яблука - 3 штуки
- Цукор - 300-350 грам
- Запашний перець - 4 штуки (горошин)
- Кардамон - 2 штуки (коробочки)
- Koriandr - 3-4 штук (зернятка)
- Винний оцет (! ) - 2-3 чайних ложок