Варення з червоного солодкого перцю

Варення з червоного солодкого перцю
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Ніхто і ніколи не здогадається, з чого ви його варили. смак незрівнянний, колір приголомшливий, просто око не відвести! прочитайте, як приготувати варення з червоного солодкого перцю. дивовижне варення!

опис приготування:

На смак перечное варення, як здається після першої ложечки, нічим не відрізняється від інших: солодке, смачне та й все. Але проходить буквально кілька хвилин - і в роті з'являється ніжне пощипування, це пробився гострий перець. Він не обпікає, вогняного дракона не випускає, але ось в цьому легкому пощипуванні і криється вся принадність варення з болгарського перцю. Його можна і на булку намазати, і як соус до м'яса або сиру подати.

  • Болгарський перець— 600 грам
  • Гострий перець— 5 штук
  • яблука— 3 штуки
  • цукор— 600 грам
  • Запашний перець— 5 штук(горошком)
  • кардамон— 5 штук
  • гвоздика— 5 штук
  • Вінн оцет— 4-5 чайних ложок
Варення з червоного солодкого перцю - фото крок 1 промийте перці, наріжте невеликими шматочками.

Варення з червоного солодкого перцю - фото крок 2 Яблука наріжте шматочками різної форми.

Варення з червоного солодкого перцю - фото крок 3 Гострий перець наріжте ножем невеликими шматочками.

Варення з червоного солодкого перцю - фото крок 4 Візьміть глибоку миску, засипте яблучно-перцеву суміш цукром. Залиште все на ніч, нехай пускає сік.

Варення з червоного солодкого перцю - фото крок 5 Через ніч суміш перемішайте, поставте на мінімальний вогонь. Доведіть масу до кипіння і варіть хвилин 30, періодично помішуючи.

Варення з червоного солодкого перцю - фото крок 6 Зніміть варення з вогню, подрібніть все до отримання однорідної красивою маси. Додайте в варення все спеції і оцет (тільки винний, ні в якому разі не столовий) і варіть ще 15 хвилин. Розкладайте його по стерильним банкам, закрийте кришками і приберіть на зберігання. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Аджика з солодкого перцю

Аджика з солодкого перцю

Аджика - це різновид соусу, вона подається до м'ясних страв, лаваш. Аджика має кілька підвидів. Найчастіше аджику роблять з томатів, перцю, але іноді використовують інші овочі і фрукти опис приготування: Даний рецепт мені дала моя подруга. Вона говорить, що така аджика може стояти в холодильни...

читати далі
Гострий салат з солодкого перцю на зиму

Гострий салат з солодкого перцю на зиму

смачний, апетитний овочевий салат! Ця заготовка неодмінно виручить Вас взимку або під час посту. Тому, поки сезонні овочі такі смачні і недорогі, рекомендую заготовити цей салат. опис приготування: Гостроту цього салату можна міняти на свій розсуд. В іншому ж рекомендую залишити все в рецепті ...

читати далі
Рецепт маринованого перцю солодкого

Рецепт маринованого перцю солодкого

Щоліта консервую солодкий перець просто в неймовірній кількості і ще жодного разу не пошкодувала про це. Смачний і ароматний перчик розлітається зі столу буквально в лічені хвилини. опис приготування: У моїй родині користуються цим рецептом вже багато років і кожен раз гості запитують, як готу...

читати далі
Салат з кабачків і солодкого перцю

Салат з кабачків і солодкого перцю

Пропоную легкий літній салат з кабачків, солодкого перцю, цибулі та сиру. За бажанням можна зробити "; подушку" з листя салату або іншої листової мікс придумати, зверху розмістити теплі овочі та сир. Заправляти такий салат не потрібно, овочі маринувалися в маслі, спеціях, все дуже ароматно і смач...

читати далі
Салат з солодкого перцю на зиму

Салат з солодкого перцю на зиму

Нещодавно я зрозуміла, що просто обожнюю консервований перець. Хрустка текстура обволікається маслом, а спеції додають цікаві смакові нотки. Саме так і вийшло в моєму рецепті. Читайте! опис приготування: Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з солодкого перцю на зиму. Я люблю п...

читати далі