Рецепт Аджика з червоного перцю фото

Аджика з червоного перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Аджика
Кількість порцій: 20
Час приготування: 20 хв.

Пропоную вам ще один вид смачною домашньою сирої аджики. Він простий тим, що готується миттєво. У мене електром'ясорубка, але навіть на звичайній (ручний) приготувати таку аджику не важко.

Опис приготування:

Подавайте аджику до м'яса, до закусок. Мама моя кладе її в зажарку до борщу. Тоді перша страва виходить більш ароматним.

  • Болгарський червоний перець - 1, 5 кілограма
  • Помідори - 1 кілограм
  • Часник - 3 штуки (головки)
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Суха спеція для аджики - 1 Ст. Ложка
аджика з червоного перцю - фото крок 1
Очистіть перець, помідори і хрін. Наріжте їх середніми шматочками, щоб без праці пройшли в горлечко м'ясорубки.
аджика з червоного перцю - фото крок 2
Всі овочі (в тому числі і часник) пропустіть через м'ясорубку.
аджика з червоного перцю - фото крок 3
У масу додайте рослинне масло, оцет, сіль, цукор і спеції. Перемішайте.
аджика з червоного перцю - фото крок 4
У стерильні банки перекладіть готову аджику. Закрийте кришками (закрутками).
аджика з червоного перцю - фото крок 5
Аджика буде готова відразу, але зберігати її в холодильнику більше 3 тижнів я не пробувала.

Схожі рецепти