Рецепт Варені баклажани фото

Варені баклажани
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Рецепти для схуднення
На вечерю , На природу , Фуршет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Для мене немає кращої закуски, ніж варені баклажани з часником і тертим сиром. Ця холодна закуска шикарно поєднується з м'ясними стравами - рекомендую спробувати!

Опис приготування:

До вашої уваги - середземноморський рецепт варених баклажанів з часником і тертим сиром. Всього за 20 хвилин з найпростіших інгредієнтів за цим рецептом ви приготуєте чудову закуску. Рекомендую!

  • Баклажани - 4 штуки
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - За смаком
  • Сир тертий - 8 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
варені баклажани - фото крок 1
Баклажани розріжте навпіл, покладіть в киплячу підсолену воду і варіть 15 хвилин.
варені баклажани - фото крок 2
Злийте воду, обсушити баклажани за допомогою паперових рушників.
варені баклажани - фото крок 3
Перш, ніж баклажани охолонуть, посипте їх тертим сиром (ту сторону, де зріз).
варені баклажани - фото крок 4
У мисочці змішайте масло, подрібнений часник і петрушку.
варені баклажани - фото крок 5
Полийте зверху ароматизованим маслом, сіль за смаком. Подавайте в холодному вигляді як закуску до смажених м'ясних страв.

Схожі рецепти