Рецепт Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) фото

Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Якщо ви подасте на стіл таку закуску, Будьте впевнені, що всі гості оцінять вас гідно. Варено-копчена грудинка поєднується в с різними гарнірами, також її можна класти на бутерброди.

Вище я детально розповів, как приготовить грудинку мокрого посола варено-копченую. Дотримуйтесь інструкцій і обов'язково дотримуйтеся інструкції приготування. Готову закуску зберігайте замотаної в фольгу, в холодильнику або прохолодному погребі. Хай щастить!

  • Грудинка - 2, 5 кілограма (з ребрами)
  • Вода - 1, 5 L
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 80 грам
  • Суміш Пери мелених - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі пластівцями - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Лаврові листи - 3 штуки
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 1
Грудинку промийте та висушіть, потім наріжте порційними шматочками.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 2
Підготуйте всі необхідні сухі спеції.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 3
Кип'ятимо півлітра води, опускаємо в неї спеції. Через 3 хвилини знімаємо з вогню, вливаємо ще літр води, кладемо сіль і цукор, ретельно перемішуємо до повного розчинення.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 4
Кладемо шматки грудинки в глибоку ємність, заливаємо маринадом. Грудинку зверху притискаємо невеликим вантажем і ставимо в холодильник на 72 годину. Після маринування грудинку витягаємо і промиваємо холодною водою, потім обсушуємо 10 годин при кімнатній температурі.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 5
Залишилося копчення, робимо це найзручнішим способом. Копт 3-4 годину, піднімаючи температуру максимум до 75 градусів. Потім потрібно помістити грудинку в прохолодне місце для провітрювання (балкон) на добу. Смачного!

Схожі рецепти