Рецепт Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) фото

Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Якщо ви подасте на стіл таку закуску, Будьте впевнені, що всі гості оцінять вас гідно. Варено-копчена грудинка поєднується в с різними гарнірами, також її можна класти на бутерброди.

Опис приготування:

Вище я детально розповів, как приготовить грудинку мокрого посола варено-копченую. Дотримуйтесь інструкцій і обов'язково дотримуйтеся інструкції приготування. Готову закуску зберігайте замотаної в фольгу, в холодильнику або прохолодному погребі. Хай щастить!

  • Грудинка - 2, 5 кілограма (з ребрами)
  • Вода - 1, 5 L
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 80 грам
  • Суміш Пери мелених - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі пластівцями - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Лаврові листи - 3 штуки
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 1
Грудинку промийте та висушіть, потім наріжте порційними шматочками.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 2
Підготуйте всі необхідні сухі спеції.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 3
Кип'ятимо півлітра води, опускаємо в неї спеції. Через 3 хвилини знімаємо з вогню, вливаємо ще літр води, кладемо сіль і цукор, ретельно перемішуємо до повного розчинення.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 4
Кладемо шматки грудинки в глибоку ємність, заливаємо маринадом. Грудинку зверху притискаємо невеликим вантажем і ставимо в холодильник на 72 годину. Після маринування грудинку витягаємо і промиваємо холодною водою, потім обсушуємо 10 годин при кімнатній температурі.
грудинка мокрого посола (варені kopchenaya) - фото крок 5
Залишилося копчення, робимо це найзручнішим способом. Копт 3-4 годину, піднімаючи температуру максимум до 75 градусів. Потім потрібно помістити грудинку в прохолодне місце для провітрювання (балкон) на добу. Смачного!

Схожі рецепти