Рецепт Пікші kopchenaya фото

Пікші kopchenaya
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу , На сніданок
Страви копчені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Копчена риба - це смачна і ситна закуска, яка завжди знайде своє місце на столі. Вона і на свято піде, і на пікнік і в якості інгредієнта до інших страв.

Опис приготування:

Пікша - одна з найсмачніших риб, яка ідеально підходить для копчення. Головне знайти на ринку якісну тушку.

1. Спочатку добре вимийте рибу, попатраєте, видаліть плавники, хвіст, голову і хребет. Вийшло філе натріть сіллю і залиште в холодильнику на 2-2, 5 годину.

2. Потім промийте філе від солі і підвісьте на повітрі подвяліть протягом 3 годин.

3. Коптити рибу потрібно методом холодного копчення в диму тирси дерев твердих порід (наприклад вишні). Час копчення - близько 12 годин.

4. Готову рибу бажано якомога швидше вжити в їжу. Подавайте її на стіл зі свіжою зеленню і овочами. Також відмінно до копченої пікші підійдуть яйця або омлет з грінками.

Смачного!


  • Пікша - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
Пікша - одна з найсмачніших риб, яка ідеально підходить для копчення. Головне знайти на ринку якісну тушку.

1. Спочатку добре вимийте рибу, попатраєте, видаліть плавники, хвіст, голову і хребет. Вийшло філе натріть сіллю і залиште в холодильнику на 2-2, 5 годину.

2. Потім промийте філе від солі і підвісьте на повітрі подвяліть протягом 3 годин.

3. Коптити рибу потрібно методом холодного копчення в диму тирси дерев твердих порід (наприклад вишні). Час копчення - близько 12 годин.

4. Готову рибу бажано якомога швидше вжити в їжу. Подавайте її на стіл зі свіжою зеленню і овочами. Також відмінно до копченої пікші підійдуть яйця або омлет з грінками.

Смачного!

Схожі рецепти