Rulyka варені kopchenaya
(покроковий рецепт з фото)
Мої домочадці просто обожнюють м'ясні закуски. А коштують усілякі делікатеси чимало - доводиться викручуватися! Так ось і виник цей простий рецепт рульки варено-копченої! смачно, простий і соковитий!
Хочу поділитися з вами класичним рецептом рульки варено-копченої. По суті, тут правило одно - чим довше варити, тим ніжніше вийде, і чим частіше обполіскувати кришку коптильні, і більше лити води - тим менше закопченої вийде рулька. Так що врахуйте ці рекомендації і готуйте із задоволенням!
- Рулька свиняча - 2 кілограма
- Часник - 2 штуки(2 головки)
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
1. Рульку відварюємо у воді з сіллю, часником і лавровим листом. При слабкому кипінні тримаємо 2 годину.
2. Дістаємо, охолоджуємо, натираємо сіллю і спеціями.
3. Далі коптимо. Залежно від коптильні може знадобитися від 40 хвилин до години-півтори. Тріски раджу брати дубові.
4. От і все! остужаем, нарізаємо і подаємо! Смачного!