Рецепт Rulyka варені kopchenaya фото

Rulyka варені kopchenaya
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід
Страви копчені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Мої домочадці просто обожнюють м'ясні закуски. А коштують усілякі делікатеси чимало - доводиться викручуватися! Так ось і виник цей простий рецепт рульки варено-копченої! смачно, простий і соковитий!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами класичним рецептом рульки варено-копченої. По суті, тут правило одно - чим довше варити, тим ніжніше вийде, і чим частіше обполіскувати кришку коптильні, і більше лити води - тим менше закопченої вийде рулька. Так що врахуйте ці рекомендації і готуйте із задоволенням!

  • Рулька свиняча - 2 кілограма
  • Часник - 2 штуки(2 головки)
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
Rulyka варені kopchenaya - фото крок 1
1. Рульку відварюємо у воді з сіллю, часником і лавровим листом. При слабкому кипінні тримаємо 2 годину.
Rulyka варені kopchenaya - фото крок 2
2. Дістаємо, охолоджуємо, натираємо сіллю і спеціями.
Rulyka варені kopchenaya - фото крок 3
3. Далі коптимо. Залежно від коптильні може знадобитися від 40 хвилин до години-півтори. Тріски раджу брати дубові.
Rulyka варені kopchenaya - фото крок 4
4. От і все! остужаем, нарізаємо і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти