Рецепт Rulyka по-китайськи фото

Rulyka по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви хочете по-новому приготувати рульку, беріть на замітку цей рецепт. Неймовірно ароматна, апетитна і смачна рулька по-китайськи однозначно здивує вас і всіх і ваших близьких. Запам'ятовуйте!

Щоб рулька вийшла дійсно м'якою і танула в роті, варити її слід на дуже повільному вогні не менше 3 годин. Після варто перевірити готовність і при необхідності продовжити ще варити. У процесі варіння можна додавати в бульйон соєвий соус, сіль або цукор, коригуючи тим самим смак.

  • Свиняча рулька - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Імбир - 1 штука (шматочок)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 4-6 Ст. Ложок
  • Перець чилі - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
Rulyka по-китайськи - фото крок 1
Рульку як слід вимийте, підготуйте інші інгредієнти. У мене перець маринований в олії.
Rulyka по-китайськи - фото крок 2
Викладіть рульку в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь.
Rulyka по-китайськи - фото крок 3
Тим часом очистіть і подрібніть цибулю, часник і імбир.
Rulyka по-китайськи - фото крок 4
На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть цибулю, часник, імбир і чілі. Обсмажте 2-3 хвилини.
Rulyka по-китайськи - фото крок 5
Дістаньте рульку, викладіть на сковороду і смажте ще 5-7 хвилин, перевертаючи. У процесі смаження можна видалити чилі, щоб рулька не була надто гострою.
Rulyka по-китайськи - фото крок 6
Перекладіть все вміст сковороди в каструлю.
Rulyka по-китайськи - фото крок 7
Додайте цукор, соєвий соус, пару ложок солі. Влийте гарячий бульйон, в якому варилася рулька і відправте каструлю на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму, прикрийте кришкою і залиште варитися.
Rulyka по-китайськи - фото крок 8
Я варила рульку близько 3.5 годин.
Rulyka по-китайськи - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти