Rulyka по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете по-новому приготувати рульку, беріть на замітку цей рецепт. Неймовірно ароматна, апетитна і смачна рулька по-китайськи однозначно здивує вас і всіх і ваших близьких. Запам'ятовуйте!
Щоб рулька вийшла дійсно м'якою і танула в роті, варити її слід на дуже повільному вогні не менше 3 годин. Після варто перевірити готовність і при необхідності продовжити ще варити. У процесі варіння можна додавати в бульйон соєвий соус, сіль або цукор, коригуючи тим самим смак.
- Свиняча рулька - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Імбир - 1 штука (шматочок)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 4-6 Ст. Ложок
- Перець чилі - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Рульку як слід вимийте, підготуйте інші інгредієнти. У мене перець маринований в олії.
Викладіть рульку в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь.
Тим часом очистіть і подрібніть цибулю, часник і імбир.
На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть цибулю, часник, імбир і чілі. Обсмажте 2-3 хвилини.
Дістаньте рульку, викладіть на сковороду і смажте ще 5-7 хвилин, перевертаючи. У процесі смаження можна видалити чилі, щоб рулька не була надто гострою.
Перекладіть все вміст сковороди в каструлю.
Додайте цукор, соєвий соус, пару ложок солі. Влийте гарячий бульйон, в якому варилася рулька і відправте каструлю на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму, прикрийте кришкою і залиште варитися.
Я варила рульку близько 3.5 годин.
Смачного!