Kopchenaya палтус
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю копченості. Особливо якщо вони приготовані своїми руками. Хочу поділитися рецептом чудової рибки камбали, яка на каганці виходить дуже смачною.
Любителям копченостей присвячується. Сьогодні будемо коптити соковиту і апетитну камбалу. Для початку рибу вимийте, попатраєте і натріть сіллю і маринадом з часнику, зелені і спецій. Залиште маринуватися на добу. Потім викладіть камбалу на решітку, насипте в коптильню вільхових тирси і коптити протягом 45 хвилин. Потім охолодіть і подайте на стіл зі свіжою зеленню і відвареною картоплею. Смачного!
- Борсатися - 3 штуки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Часник - 4 зубчики
Камбалу Вимийте, попатраєте і рясно натріть сіллю.
Поріжте часник і зелень і змішайте їх зі спеціями за смаком. Отримані маринадом натріть рибу і залиште на добу в прохолодному місці.
На дно коптильні насипте вільхову стружку. Камбалу викладіть на решітку.
Розведіть середній вогонь і коптити рибу над димом протягом 45 хвилин. Потім охолодіть і подайте на стіл зі свіжою зеленню і відвареною картоплею.