Рецепт Kopchenaya палтус фото

Kopchenaya палтус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком, Страви копчені

Обожнюю копченості. Особливо якщо вони приготовані своїми руками. Хочу поділитися рецептом чудової рибки камбали, яка на каганці виходить дуже смачною.

Любителям копченостей присвячується. Сьогодні будемо коптити соковиту і апетитну камбалу. Для початку рибу вимийте, попатраєте і натріть сіллю і маринадом з часнику, зелені і спецій. Залиште маринуватися на добу. Потім викладіть камбалу на решітку, насипте в коптильню вільхових тирси і коптити протягом 45 хвилин. Потім охолодіть і подайте на стіл зі свіжою зеленню і відвареною картоплею. Смачного!

  • Борсатися - 3 штуки
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
Kopchenaya палтус - фото крок 1
Камбалу Вимийте, попатраєте і рясно натріть сіллю.
Kopchenaya палтус - фото крок 2
Поріжте часник і зелень і змішайте їх зі спеціями за смаком. Отримані маринадом натріть рибу і залиште на добу в прохолодному місці.
Kopchenaya палтус - фото крок 3
На дно коптильні насипте вільхову стружку. Камбалу викладіть на решітку.
Kopchenaya палтус - фото крок 4
Розведіть середній вогонь і коптити рибу над димом протягом 45 хвилин. Потім охолодіть і подайте на стіл зі свіжою зеленню і відвареною картоплею.

Схожі рецепти