Рецепт Kopchenaya палтус фото

Kopchenaya палтус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком , Страви копчені
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Обожнюю копченості. Особливо якщо вони приготовані своїми руками. Хочу поділитися рецептом чудової рибки камбали, яка на каганці виходить дуже смачною.

Опис приготування:

Любителям копченостей присвячується. Сьогодні будемо коптити соковиту і апетитну камбалу. Для початку рибу вимийте, попатраєте і натріть сіллю і маринадом з часнику, зелені і спецій. Залиште маринуватися на добу. Потім викладіть камбалу на решітку, насипте в коптильню вільхових тирси і коптити протягом 45 хвилин. Потім охолодіть і подайте на стіл зі свіжою зеленню і відвареною картоплею. Смачного!

  • Борсатися - 3 штуки
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
Kopchenaya палтус - фото крок 1
Камбалу Вимийте, попатраєте і рясно натріть сіллю.
Kopchenaya палтус - фото крок 2
Поріжте часник і зелень і змішайте їх зі спеціями за смаком. Отримані маринадом натріть рибу і залиште на добу в прохолодному місці.
Kopchenaya палтус - фото крок 3
На дно коптильні насипте вільхову стружку. Камбалу викладіть на решітку.
Kopchenaya палтус - фото крок 4
Розведіть середній вогонь і коптити рибу над димом протягом 45 хвилин. Потім охолодіть і подайте на стіл зі свіжою зеленню і відвареною картоплею.

Схожі рецепти