Рецепт Юшка з пікші фото

Юшка з пікші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зустрічається так багато риби, про яку я взагалі не чула. Думаю, що якщо мені на вибір покласти кілька подібних видів, я їх навіть з першого разу і не відрізню. Я точно не спец в рибних стравах.

Опис приготування:

Звичайно, мій чоловік рибалка і окуня від щуки я зможу відрізнити, але більш немає. І ось, на ювілей одного в ресторані я спробувала таємничий суп. Тому, прийшовши додому, вирішила дізнатися, як приготувати юшку з пікші. Водиться вона в північних морях і відрізняється дієтичним білим м'ясом. Смачне і корисне блюдо може стати прикрасою столу.

  • Пікша філе - 2 штуки
  • Лук-пориста - 1, 5 штуки
  • Селера - 0, 5 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 6 штук
  • Чебрець гілочками - 6 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Вода - 900 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
юшка з пікші - фото крок 1
Зелена цибуля і стебло селери промийте і наріжте півкільцями.
юшка з пікші - фото крок 2
Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння і подрібніть. Зелень промийте і дрібно наріжте.
юшка з пікші - фото крок 3
Моркву очистіть і добре промийте разом з ріпою. Наріжте ці овочі на невеликі шматочки.
юшка з пікші - фото крок 4
Філе риби помийте, приберіть кістки і луску, якщо необхідно, і наріжте філе невеликими шматками.
юшка з пікші - фото крок 5
У каструлі з товстим дном розігрійте вершкове і оливкове масла. Покладіть в неї обидва види цибулі, часник і селера. Додайте сіль, перемішайте і тушкуйте на середньому вогні протягом 6 хвилин.
юшка з пікші - фото крок 6
Потім додайте ріпу з морквою і перемішайте. Влийте воду, трохи посоліть і ще раз перемішайте.
юшка з пікші - фото крок 7
Далі внесіть в майбутній суп зелень, чебрець, лавровий лист. Також додайте пікшу.
юшка з пікші - фото крок 8
Варіть юшку на слабкому вогні протягом 30 хвилин під кришкою. Не забудьте дістати лавровий лист і чебрець перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти