Рецепт Королівські креветки варені фото

Королівські креветки варені
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Замість готових відварених, але заморожених креветок, раджу вам відварити їх самостійно і взяти свіжі! смачна закуска, яку можна подати на святковий стіл з різними соусами, дивіться!

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати королівські креветки варені без праці. Щоб відварити сирі креветки, ви можете купити як свіжі, так і просто сирі заморожені креветки. До речі, необов'язково їх розморожувати. Королівські креветки великі, їх можна використовувати як окрему страву на закуску, подаючи з різними соусами. Але і в салаті вони ефектно виглядатимуть!

  • Креветки - 300-400 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Приправа - 1-2 чайних ложок
королівські креветки варені - фото крок 1
Підготуйте креветки: вимийте їх, видаліть панцир, лапки. За бажанням можете залишити хвіст.
королівські креветки варені - фото крок 2
Видаліть вену обов'язково.
королівські креветки варені - фото крок 3
У каструлі закип'ятити воду, її не повинно бути багато, головне, щоб креветки накрило. Додайте лимон, спеції, сіль, подрібнений часник і дайте прокипіти хвилину перед додаванням креветок.
королівські креветки варені - фото крок 4
Потім відправте креветки в каструлю і зменшіть вогонь. Проваріть хвилини 3, поки вони не стануть рожевими.
королівські креветки варені - фото крок 5
Потім креветки краще опустити на кілька хвилин в холодну з льодом воду, так вони не будуть гуязиками. Охолоджені креветки можна використовувати для приготування салату або іншої закуски.
королівські креветки варені - фото крок 6
Добре їх подавати з легким гарячим соусом. Смачного!

Схожі рецепти