Смажені королівські креветки
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижний рецепт, який відрізняється простою і унікальним смаком. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смажені королівські креветки за цим рецептом, уважно виконуйте інструкції.
Дивовижний маринад надає королівським креветкам особливий смак. Часник і трави відмінно підкреслюють ніжний морський смак креветок. Обов'язково приготуйте цю закуску будинку, ви не пошкодуєте. Блюдо вийде досить ситним і незвичайним, що прекрасно урізноманітнює звичний раціон. Прикрашаємо рубаною петрушкою і подаємо до столу. Смачного!
- Королівські креветки - 20 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 10 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
1
Креветки очищаємо, видаляючи спинку. Промиваємо їх під водою і просушують паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
2
На розпечену сковороду додаємо вершкове масло і сіль. Туди ж додаємо часник подрібнений.
3
Креветки обсмажуємо на сильному вогні, помішуючи, протягом 3-4 хвилин, поки креветки не стануть рожевими. Подавати королівські креветки бажано відразу, окропивши лимонним соком і прикрасивши петрушкою. Перезарядка sousom.