Рецепт Смажені королівські креветки фото

Смажені королівські креветки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Дивовижний рецепт, який відрізняється простою і унікальним смаком. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смажені королівські креветки за цим рецептом, уважно виконуйте інструкції.

Дивовижний маринад надає королівським креветкам особливий смак. Часник і трави відмінно підкреслюють ніжний морський смак креветок. Обов'язково приготуйте цю закуску будинку, ви не пошкодуєте. Блюдо вийде досить ситним і незвичайним, що прекрасно урізноманітнює звичний раціон. Прикрашаємо рубаною петрушкою і подаємо до столу. Смачного!

  • Королівські креветки - 20 штук
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Рослинна олія - 10 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
1
Креветки очищаємо, видаляючи спинку. Промиваємо їх під водою і просушують паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
2
На розпечену сковороду додаємо вершкове масло і сіль. Туди ж додаємо часник подрібнений.
3
Креветки обсмажуємо на сильному вогні, помішуючи, протягом 3-4 хвилин, поки креветки не стануть рожевими. Подавати королівські креветки бажано відразу, окропивши лимонним соком і прикрасивши петрушкою. Перезарядка sousom.

Схожі рецепти