Королівські креветки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Для романтичної вечері раджу приготувати королівські креветки смажені! І хоча вони готуються з часником, виходять ніжними і смачними, а не гострими.
Королівські креветки смажені відмінно поєднуються з тим соусом, який виходить в процесі їх приготування. Раджу спробувати всім! Поєднання спецій та приправ відмінне. Завдяки тому, що креветки маринуються тривалий час, вони стають більш соковитими. Спробуйте почастувати ними кохану людину! Він обов'язково оцінить
Отже, читайте як смажити королівські креветки!
- Королівські креветки - 15-20 штук
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Мелений чорний перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Листя свіжого розмарину - 4 Ст. Ложки
- Сушений орегано - 2 Ст. Ложки
- Біле вино - 1 Склянка (краще Шардоне.)
- Жирні вершки - 1 Склянка
Змішайте всі спеції і приправи, видавіть до них часник, додайте вино і замаринуйте в отриманий масі креветки на 6 годин.
Потім виберіть з маринаду креветки і обсмажте їх з кожного боку, поки вони не стануть рожевими.
Викладіть до креветок в каструлю маринад і вилийте жирні вершки. Гасіть все, регулярно помішуючи, 3-4 хвилини.
Подавайте креветки до столу з соусом. Прикрасьте свіжою зеленню! Приємного вечора:)