Варена тріска
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва є традиційним у шведській і норвезькій кухні. Пропоную за допомогою приготування вареної тріски зануритися в кулінарні традиції цих прекрасних країн. Готуйте просто і швидко!
Варена риба стане прекрасним блюдом для людей, які дотримуються правильного харчування, також для тих, хто страждає захворюваннями шлунково-кишкового тракту, або має складності з переварюванням їжі. Блюдо просте в приготуванні, низькокалорійне і дуже здорове. Подавати його можна як до обіду, так і на вечерю. У поєднанні з салатом стане відмінним блюдом для легкого обіду або вечері.
Як приготувати варену тріску, ви дізнаєтеся далі, так що читайте і експериментуйте!
- Лихоманка - 1 кілограм
- Вода - 600 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложок
- Оцет - 1 чайних ложок
- Базилік - 1/2 чайних ложки
- Петрушка - 1 Пучков (для прикраси перед подачею)
- Листя салату - 1 Пучков (для прикраси перед подачею)
1
У воду додайте сіль, оцет і базилік, доведіть до кипіння.
2
Далі покладіть в воду тріску, злегка зменшіть вогонь і варіть 8 хвилин.
Порада: обов'язково весь цей час тримати воду нижче точки кипіння, так як риба може розвалитися.
Порада: обов'язково весь цей час тримати воду нижче точки кипіння, так як риба може розвалитися.
3
Тепер треба дістати рибу, викласти на блюдо, прикрасити зеленню. В даному випадку - петрушкою і листям салату.
Так само, як варіант, в багатьох рецептах така риба подається з гарнірами: з відвареною картоплею і морквою.
Смачного!
Так само, як варіант, в багатьох рецептах така риба подається з гарнірами: з відвареною картоплею і морквою.
Смачного!