Рецепт В'ялена качка фото

В'ялена качка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Качка, Качина грудка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю

Всі знають про користь качиного м'яса. У наш час це свого роду делікатес, так давайте приготуємо його оригінальним способом. Сьогодні я розповім вам, як приготувати в'ялену качку дуже просто.

Таке м'ясо є справжнім делікатесом. Можливо, воно зможе навіть зрівнятися з хамоном. На будь-якому святковому столі така закуска не залишиться без уваги. Важливо відмітити, що в'ялене качине м'ясо потрібно нарізати дуже тонкими скибочками, його можна використовувати у вигляді закуски і в салаті. Смачного!

  • Качина грудка - 1 штука
  • Велика сіль - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець - 2 штуки (гілочки)
  • Чорний перець - 1/2 Ст. Ложки
  • Насіння фенхелю - 1 Чайна ложка
  • Сушений часник - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
в'ялена качка - фото крок 1
Грудку помийте і обсушіть, зробіть надрізи хрест на хрест по шкірі (але не на м'ясі), натріть сіллю і приберіть в холод на добу. Потім помийте і обсушіть. Грудка буде висіти 3-4 дня. Потім зніміть її і витріть від спецій. Готову грудку зберігайте в холоді.
в'ялена качка - фото крок 2
Подрібніть в порошок все приправи, крім чебрецю. Натріть грудку спеціями, покладіть гілочки чебрецю і оберніть в кілька шарів марлі, зв'яжіть і просушіть в темному (але не самому прохолодному) місці.

Схожі рецепти