Рецепт Яловичина сиров'ялена фото

Яловичина сиров'ялена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Заготовки

Рецепт приготування в домашніх умовах яловичини сиров'яленому. З таким м'ясом вам не страшні раптові гості - завжди буде закуска під рукою.

У магазинах в'ялене м'ясо зазвичай недешеве, але відмовлятися від делікатесу не хочеться. Пропоную вам один з найпростіших, на мій погляд, рецептів в'яленого м'яса. Для приготування яловичини в'яленої нам знадобиться антрекот - без сала, жиру і жив. Сіль повинна бути звичайною, НЕ йодованої. Дивимося рецепт.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний 6% - 100 грам
  • Спеції - - За смаком
яловичина сиров'ялена - фото крок 1
Спеції нам знадобляться найпростіші.
яловичина сиров'ялена - фото крок 2
М'ясо промийте та висушіть.
яловичина сиров'ялена - фото крок 3
Наріжте вздовж - чим тонше, тим краще.
яловичина сиров'ялена - фото крок 4
Натріть спеціями, покладіть в емальований посуд, поставте під гніт - і в холодильник на 6 годин. Потім м'ясо переверніть і знову на 6 годин. М'ясо виберіть, промийте.
яловичина сиров'ялена - фото крок 5
Натріть ще раз спеціями. Підвісити м'ясо в приміщенні кімнатної температури з циркуляцією повітря, дивіться, щоб не було мух і всяких комах. Можна обмотати м'ясо марлею.
яловичина сиров'ялена - фото крок 6
М'ясо буде темніти, вже через 18 годин потемніє як на фото. Через 24 годину наша яловичина сиров'ялена буде готова.
Подаємо тонко нарізаної. Смачного!

Схожі рецепти