Сиров'ялена ковбаса з салом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть сиров'ялені ковбаси і мрієте приготувати її вдома? Вам пощастило, адже сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати сиров'ялені ковбаси в домашніх умовах. Поїхали!
Цей рецепт легко пояснює як приготувати сиров'ялені ковбаси в домашніх умовах. Як виявилося, все досить просто. Не потрібно переплачувати за ковбасу, склад якої вам невідомий. Краще приготувати її вдома самостійно. Повірте, вам сподобається! Особливо з бутербродами!
- М'ясо - 1, 5 кілограма
- Сало - 700 грам
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Горілка - 1, 5 Ст. Ложки
- Коньяк - 50 мілілітрів
- Кишки - 1 За смаком
- Часник - 4-5 зубчиків
1
Сало промийте під водою, обсушити паперовими рушниками, натріть сіллю і часником. Маринують сало протягом 12 годин.
2
Промийте м'ясо під водою, наріжте на шматочки. Додайте сіль, перець, горілку, цукор і улюблені спеції. Гарненько перемішайте і приберіть в холодильник на 1 добу. Скибочки м'яса повинні бути тонкими, щоб воно встигло добре замаринувати.
3
Дістаньте сало і м'ясо з холодильника. Сало просушіть, а м'ясо перейдіть через м'ясорубку.
4
Сало приберіть в морозилку на 15 хвилин, а потім наріжте його ножем на невеликі шматочки. З'єднайте м'ясо і сало, додайте коньяк і сіль, що залишилася, гарненько все перемішайте до однорідності.
5
Промийте кишки і закладіть в них "фарш" . Можна також використовувати марлю. Ковбаски підвісьте на протязі і залиште в'ялитися. Приблизно через 9-10 днів ковбаса буде готова до вживання.
6
Смачного!