Горбуші в'ялена
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів рибки цей рецепт - знахідка. Відмінний варіант, як приготувати горбушу в'ялену, дуже простий. Виходить дуже смачна закуска до пива. Дивимося і запам'ятовуємо спосіб, а потім повторюємо його!
Приготована за цим рецептом риба може довго зберігатися в холодильнику, а ви зможете насолоджуватися смачною червоною рибою, коли захочете. Її можна використовувати в якості закуски до пива або ж просто насолоджуватися її в будь-який момент. Така рибка вам обов'язково сподобається!
- Горбуші - 1 штука
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сушена петрушка - За смаком
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти. Якщо риба заморожена, то розморожуємо її. Якщо свіжа - просто розбираємо на 2 філе і нарізаємо шматочками.
2. У мисці змішуємо всі приправи, кладемо рибу і перемішуємо, залишаємо так на 24 годину.
3. Після закінчення цього часу дістаємо рибку і розкладаємо її на лотки дегидратора. Якщо такого пристосування немає, то можна скористатися духовою шафою, але тоді процес займе набагато більше часу.
4. Ми залишаємо так на добу при температурі 45 градусів. Готові шматочки риби охолоджуємо, перекладаємо в герметичний контейнер і ставимо в холодильник.