Рецепт Горбуші в'ялена фото

Горбуші в'ялена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 дн. 2 г. 0 хв.

Для любителів рибки цей рецепт - знахідка. Відмінний варіант, як приготувати горбушу в'ялену, дуже простий. Виходить дуже смачна закуска до пива. Дивимося і запам'ятовуємо спосіб, а потім повторюємо його!

Опис приготування:

Приготована за цим рецептом риба може довго зберігатися в холодильнику, а ви зможете насолоджуватися смачною червоною рибою, коли захочете. Її можна використовувати в якості закуски до пива або ж просто насолоджуватися її в будь-який момент. Така рибка вам обов'язково сподобається!

  • Горбуші - 1 штука
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сушена петрушка - За смаком
горбуші в'ялена - фото крок 1
1. Готуємо всі необхідні інгредієнти. Якщо риба заморожена, то розморожуємо її. Якщо свіжа - просто розбираємо на 2 філе і нарізаємо шматочками.
горбуші в'ялена - фото крок 2
2. У мисці змішуємо всі приправи, кладемо рибу і перемішуємо, залишаємо так на 24 годину.
горбуші в'ялена - фото крок 3
3. Після закінчення цього часу дістаємо рибку і розкладаємо її на лотки дегидратора. Якщо такого пристосування немає, то можна скористатися духовою шафою, але тоді процес займе набагато більше часу.
горбуші в'ялена - фото крок 4
4. Ми залишаємо так на добу при температурі 45 градусів. Готові шматочки риби охолоджуємо, перекладаємо в герметичний контейнер і ставимо в холодильник.

Схожі рецепти