Уйгурський лагман (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Любіть екзотичні й цікаві страви? Тоді рецепт для Вас! Сьогодні я розповім, як приготувати уйгурська лагман без особливих зусиль. Приступимо до приготування цього автентичного страви.
Тепер і вам відомий простий рецепт приготування уйгурського лагмана. Блюдо виходить автентичним і шалено незвичайним для вашого звичного раціону. Саме таке блюдо здатне досхочу нагодувати всіх членів вашої родини. Вони будуть просити добавки, повірте мені на слово
- Телятина - 500 грам
- М'ясний бульйон - 500 мілілітрів
- Пшенична локшина - 400 грам
- Рисова вермішель - 200 грам
- Китайська капуста, черешки селери і зеленої квасолі - по 500 грам
- Рубані помідори - 250 грам
- Цибуля, болгарський перець - по 1 Штука
- Часник - 3 зубчики
- Аджика, зелень, устричний соус, рослинна олія, сіль, перець - За смаком
- Зірочка бадьяна - 1 штука
1
Телятину і овочі добре промийте. Наріжте м'ясо і овочі тонкою соломкою.
2
На розпеченій сковороді підігріваємо олію й обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої. Як тільки м'ясо підрум'яниться, додаємо до нього поступово цибулю, болгарський перець, селера, капусту. Тушкуємо все разом протягом 5 хвилин.
3
Слідом відправляємо до сковороду / каструлю помідори, бульйон, спеції, часник, устричний соус. Тушкуємо до тих пір, поки м'ясо остаточно не приготується.
4
Для подачі відварюємо локшину. Викладаємо її на тарілку, додаємо м'ясо, овочі та бульйон. Прикрашаємо зверху рисової вермішеллю і зеленню. Лагман Готовий, смачного!