Рецепт Уйгурський лагман (оригінальний рецепт) фото

Уйгурський лагман (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Лагман

Любіть екзотичні й цікаві страви? Тоді рецепт для Вас! Сьогодні я розповім, як приготувати уйгурська лагман без особливих зусиль. Приступимо до приготування цього автентичного страви.

Тепер і вам відомий простий рецепт приготування уйгурського лагмана. Блюдо виходить автентичним і шалено незвичайним для вашого звичного раціону. Саме таке блюдо здатне досхочу нагодувати всіх членів вашої родини. Вони будуть просити добавки, повірте мені на слово

  • Телятина - 500 грам
  • М'ясний бульйон - 500 мілілітрів
  • Пшенична локшина - 400 грам
  • Рисова вермішель - 200 грам
  • Китайська капуста, черешки селери і зеленої квасолі - по 500 грам
  • Рубані помідори - 250 грам
  • Цибуля, болгарський перець - по 1 Штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Аджика, зелень, устричний соус, рослинна олія, сіль, перець - За смаком
  • Зірочка бадьяна - 1 штука
1
Телятину і овочі добре промийте. Наріжте м'ясо і овочі тонкою соломкою.
2
На розпеченій сковороді підігріваємо олію й обсмажуємо на ньому м'ясо до золотистої. Як тільки м'ясо підрум'яниться, додаємо до нього поступово цибулю, болгарський перець, селера, капусту. Тушкуємо все разом протягом 5 хвилин.
3
Слідом відправляємо до сковороду / каструлю помідори, бульйон, спеції, часник, устричний соус. Тушкуємо до тих пір, поки м'ясо остаточно не приготується.
4
Для подачі відварюємо локшину. Викладаємо її на тарілку, додаємо м'ясо, овочі та бульйон. Прикрашаємо зверху рисової вермішеллю і зеленню. Лагман Готовий, смачного!

Схожі рецепти