Рецепт Удон з овочами і креветками фото

Удон з овочами і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Локшина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

В останні роки японська кухня легко може конкурувати з італійською за популярністю. Багато з нею відкрито доставок їжі і ресторанчиків. А ми зробимо домашній варіант одного з відомих страв.

Опис приготування:

Смак вийшов солодкуватим і трохи пряним. Використані доступні продукти. Так що вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати удон з овочами і креветками. Ситне блюдо має багато варіантів, і вам не забороняється щось поміняти в складі. Збережіть лише основу і соус"Теріякі" .

  • Локшина"Удон" - 200 грам
  • Креветки - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Горошок заморожений - 50 грам
  • Кукурудза консервована - 50 грам
  • Цукіні - 1 штука
  • Соус"Теріякі" - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
удон з овочами і креветками - фото крок 1
1. У глибокій сковороді розігрійте масло. Викладіть в нього гриби слайсами. Обсмажте їх пару хвилин до м'якості.
удон з овочами і креветками - фото крок 2
2. Потім додайте цукіні половинками гуртків. Влийте 50 мл води. Гасіть овочі до готовності. В цей же час відваріть локшину в підсоленій воді.
удон з овочами і креветками - фото крок 3
3. Далі в сковороду додайте готовий удон. Влийте соус. Всипте кукурудзу, цукор і горошок. Паралельно відваріть креветки 2 хвилини, а потім обсмажте їх до золотистого кольору.
удон з овочами і креветками - фото крок 4
4. Удон подавайте з креветками і овочами. Смачного!

Схожі рецепти