Удон з креветками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Удон з креветками і овочами - паличка-виручалочка, коли треба приготувати швидкий і смачний вечерю чи обід. Всього кілька хвилин справи - і повноцінне друга страва на столі.
Удон - це дуже широко поширена в східно-азіатських країнах локшина, яку взяти на приціл повинен кожна людина, у якого мало часу на приготування їжі. Удон і страви з Удон готуються максимально швидко, але виходять - цілком повноцінними другими стравами. Рекомендую!
- Креветки очищені - 15 штук
- Перці болгарські - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля зелена - - За смаком
- Імбир (шматочок 1 см) - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Олія арахісова - 2-3 Ст. Ложок
- Удон - 200 грам
- Сіль, цукор - - За смаком
Складові.
Локшина удон виглядає наступним чином.
Підготуємо всі інгредієнти: наріжемо перці, цибуля, моркву соломкою, імбир натерти на тертці, часник - видавимо через відповідний девайс.
У розігрітий вок з маслом кладемо часник і імбир. Обсмажуємо, помішуючи, 30 секунд.
Додаємо креветки, перемішуємо і смажимо ще 1 хвилину.
Додаємо сіль і цукор, соєвий соус, перці і морква. Готуємо ще хвилину, після чого додаємо в вок удон. Перемішуємо, готуємо ще 1 хвилину - і знімаємо з вогню.
Подаємо негайно. Смачного!