Тушкована спаржа з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите спаржу? Вона не дуже частий гість на наших кухнях, але однозначно заслуговує на увагу. Як різноманітності звичного меню поспішаю запропонувати дуже простий і смачний рецепт. Рекомендую!
Вашій увазі представляю простий покроковий рецепт, як приготувати тушковану спаржу з овочами. В даному випадку використовуються цибулю і помідори, а також багато ароматних спецій. Блюдо досить гостре, так що слід це враховувати. Набір овочів можна урізноманітнити, додавши і інші за бажанням.
- Sparzha - 450 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - За смаком
- Часник - 2-4 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Цибулина - 2 штуки
- Помідори - 3-4 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Спаржу вимийте і висушіть.
2. Видаліть кінці і наріжте невеликими шматочками. На сковороді розігрійте масло і коріандр. Обсмажте пару хвилин. Додайте подрібнений часник, чилі, імбир.
3. Викладіть подрібнену цибулю і смажте до легкого золотистого кольору. Додайте на сковороду спаржу, акуратно перемішайте.
4. Додайте сіль і спеції. Томіть хвилин 7-8 на середньому вогні.
5. Викладіть подрібнені кубиками помідорами, перемішайте і тушкуйте ще пару хвилин. Усе, тушкована спаржа з овочами в домашніх умовах готова. Подавайте блюдо до столу з рисом.
Смачного!
Смачного!