Смажена спаржа з бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Смажена спаржа в бальзамічний соусі - простий у приготуванні овочевої гарнір або навіть самостійне овочеве блюдо. Мінімум зусиль - максимально смачну страву з спаржі.
Простий і смачний гарнір можна приготувати як на святковий стіл, так і на вечерю у вигляді гарніру або самостійного блюда. Смажена спаржа в духовці - найпростіший спосіб приготування. Знадобиться невелику кількість оливкової олії, солі, перцю і, можливо, трохи подрібненого часнику.
- Sparzha - 1 пучок
- Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Змішайте оливкову олію і сіль. Поставте сотейник з маслом на вогонь розігріватися.
2. Підготуйте спаржу. Промийте її і витре вологу паперовою серветкою.
3. У сотейнику з маслом обсмажте спаржу до золотистого кольору.
В іншому сотейнику змішайте оцет і соєвий соус. Як тільки спаржа буде готова, то занурте її в соус.
В іншому сотейнику змішайте оцет і соєвий соус. Як тільки спаржа буде готова, то занурте її в соус.
4. Вийміть спаржу на тарілку. Хрустка закуска готова.