Рецепт Смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом фото

Смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Смажена спаржа в бальзамічний соусі - простий у приготуванні овочевої гарнір або навіть самостійне овочеве блюдо. Мінімум зусиль - максимально смачну страву з спаржі.

Опис приготування:

Простий і смачний гарнір можна приготувати як на святковий стіл, так і на вечерю у вигляді гарніру або самостійного блюда. Смажена спаржа в духовці - найпростіший спосіб приготування. Знадобиться невелику кількість оливкової олії, солі, перцю і, можливо, трохи подрібненого часнику.

  • Sparzha - 1 пучок
  • Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом - фото крок 1
1. Змішайте оливкову олію і сіль. Поставте сотейник з маслом на вогонь розігріватися.
смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом - фото крок 2
2. Підготуйте спаржу. Промийте її і витре вологу паперовою серветкою.
смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом - фото крок 3
3. У сотейнику з маслом обсмажте спаржу до золотистого кольору.
В іншому сотейнику змішайте оцет і соєвий соус. Як тільки спаржа буде готова, то занурте її в соус.
смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом - фото крок 4
4. Вийміть спаржу на тарілку. Хрустка закуска готова.

Схожі рецепти