Спаржа тушкована
(покроковий рецепт з фото)
З безлічі варіантів приготування цього "делікатесу", одним з моїх улюблених є простий рецепт спаржі тушкованою - це неймовірно смачно, повірте!
Взагалі-то, для того, щоб приготувати смачну тушковану спаржу, такої великої кількості продуктів, як зазначено в рецепті. Не буде потрібно. Для цього достатньо очистити і вимити спаржу, нарізати на шматочки зручного розміру (щоб поміщалися в сковороду або сотейник), злегка обсмажити в декількох ложках розтопленого вершкового масла, посолити, присмачити спеціями і довести до готовності під кришкою з невеликим додаванням води, якщо це знадобиться.
Однак, якщо після всього цього ви приготуєте сирний соус - в окремій сковороді розтопіть ще пару ложок вершкового масла, обсмажити в ньому борошно, змішайте з молоком і вершками, а потім з'єднайте з тертим сиром, мускатним горіхом і перцем - і, Залив їх sparzhu, залишите її під кришкою на повільному вогні буквально на пару хвилин (духовка теж підійде! ), то вийде не просто тушкована спаржа, а тушкована спаржа під фантастичною сирно-вершковою шубкою!
Для повсякденного використання підходить спрощений рецепт, а для особливих випадків, скінчено, має сенс постаратися і приготувати тушковану спаржу під соусом. Це настільки смачно, що ви не пошкодуєте, запевняю!
- Sparzha - 0, 5 кілограма
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сир - 200 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
Однак, якщо після всього цього ви приготуєте сирний соус - в окремій сковороді розтопіть ще пару ложок вершкового масла, обсмажити в ньому борошно, змішайте з молоком і вершками, а потім з'єднайте з тертим сиром, мускатним горіхом і перцем - і, Залив їх sparzhu, залишите її під кришкою на повільному вогні буквально на пару хвилин (духовка теж підійде! ), то вийде не просто тушкована спаржа, а тушкована спаржа під фантастичною сирно-вершковою шубкою!
Для повсякденного використання підходить спрощений рецепт, а для особливих випадків, скінчено, має сенс постаратися і приготувати тушковану спаржу під соусом. Це настільки смачно, що ви не пошкодуєте, запевняю!