Рецепт Спаржа тушкована фото

Спаржа тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Корисний обід , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарніри
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З безлічі варіантів приготування цього"делікатесу" , одним з моїх улюблених є простий рецепт спаржі тушкованою - це неймовірно смачно, повірте!

Опис приготування:

Взагалі-то, для того, щоб приготувати смачну тушковану спаржу, такої великої кількості продуктів, як зазначено в рецепті. Не буде потрібно. Для цього достатньо очистити і вимити спаржу, нарізати на шматочки зручного розміру (щоб поміщалися в сковороду або сотейник), злегка обсмажити в декількох ложках розтопленого вершкового масла, посолити, присмачити спеціями і довести до готовності під кришкою з невеликим додаванням води, якщо це знадобиться.

Однак, якщо після всього цього ви приготуєте сирний соус - в окремій сковороді розтопіть ще пару ложок вершкового масла, обсмажити в ньому борошно, змішайте з молоком і вершками, а потім з'єднайте з тертим сиром, мускатним горіхом і перцем - і, Залив їх sparzhu, залишите її під кришкою на повільному вогні буквально на пару хвилин (духовка теж підійде! ), то вийде не просто тушкована спаржа, а тушкована спаржа під фантастичною сирно-вершковою шубкою!

Для повсякденного використання підходить спрощений рецепт, а для особливих випадків, скінчено, має сенс постаратися і приготувати тушковану спаржу під соусом. Це настільки смачно, що ви не пошкодуєте, запевняю!

  • Sparzha - 0, 5 кілограма
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 200 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
Взагалі-то, для того, щоб приготувати смачну тушковану спаржу, такої великої кількості продуктів, як зазначено в рецепті. Не буде потрібно. Для цього достатньо очистити і вимити спаржу, нарізати на шматочки зручного розміру (щоб поміщалися в сковороду або сотейник), злегка обсмажити в декількох ложках розтопленого вершкового масла, посолити, присмачити спеціями і довести до готовності під кришкою з невеликим додаванням води, якщо це знадобиться.

Однак, якщо після всього цього ви приготуєте сирний соус - в окремій сковороді розтопіть ще пару ложок вершкового масла, обсмажити в ньому борошно, змішайте з молоком і вершками, а потім з'єднайте з тертим сиром, мускатним горіхом і перцем - і, Залив їх sparzhu, залишите її під кришкою на повільному вогні буквально на пару хвилин (духовка теж підійде! ), то вийде не просто тушкована спаржа, а тушкована спаржа під фантастичною сирно-вершковою шубкою!

Для повсякденного використання підходить спрощений рецепт, а для особливих випадків, скінчено, має сенс постаратися і приготувати тушковану спаржу під соусом. Це настільки смачно, що ви не пошкодуєте, запевняю!

Схожі рецепти