Тушкована капуста з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Легкий варіант вечері і чудове рішення під час посту. Така тушкована капуста з печерицями - корисне і недороге блюдо, яке готується просто і швидко.
Чудова страва - тушкована капуста з печерицями в домашніх умовах. Її можна готувати під час посту, дієти і навіть на вечерю. Блюдо недороге, просте і в той же час дуже смачне. Обсмажте все інгредієнти і поставте гаситися на 20 хвилин, після чого подавайте з зеленню.
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ця страва особливо популярне влітку, але і в зиязик пору тушкована капуста з печерицями в домашніх умовах не менш популярно. Продуктів буде потрібно мінімум і всі вони доступні в ціні.
2. Нарізаємо луки і морква, шаткуємо капусту і подрібнюємо помідори. Відправляємо на сковороду відразу помідори, потім цибулю і моркву і в самому кінці капусту.
3. Гриби нарізаємо і обсмажуємо окремо на рослинному маслі. Викладаємо їх у ємність для гасіння.
4. Після цього відправляємо до грибам капусту з овочами. Заливаємо половиною склянки води і ставимо гаситися. Готуємо страва близько 20 хвилин на слабкому вогні, постійно помішуючи.
5. Перед подачею присипаємо зеленню і подаємо в гарячому вигляді. Цю страву можна вживати і холодним.