Рецепт Тушкована капуста по-польськи фото

Тушкована капуста по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную вашій увазі оригінальний рецепт приготування тушкованої капусти по-польськи. Для вас і ваших гостей на всі випадки життя!

Опис приготування:

Традиційна страва для багатьох слов'янських народів - це тушкована капуста. Ось і поляки теж таку люблять готувати. Для приготування тушкованої капусти по-польськи нам знадобляться свинячі ребра, свіжа звичайна капуста, а також квашена. Дивимося далі рецепт.

  • Ребра - 400 грам
  • Капуста свіжа - 500 грам
  • Капуста квашена - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Чорнослив - 150 грам
  • Спеції - За смаком
тушкована капуста по-польськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушкована капуста по-польськи - фото крок 2
У сотейнику обсмажуємо реберця до золотистого кольору.
тушкована капуста по-польськи - фото крок 3
Лук очистити, нарізати соломкою і додати після того, як м'ясо стало рум'яним.
тушкована капуста по-польськи - фото крок 4
Далі натерти на крупній тертці очищену морквину, посолити, поперчити.
Смажити без кришки ще 5 хвилин, щоб морквина стала м'якою.
тушкована капуста по-польськи - фото крок 5
Викласти квашену капусту в сотейник, перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати капусту з м'ясом 15 хвилин.
тушкована капуста по-польськи - фото крок 6
Додати свіжу нашатковану капусту в сотейник, накрити кришкою і тушкувати близько години.
тушкована капуста по-польськи - фото крок 7
Потім додати чорнослив, перемішати і тушкувати ще 15 хвилин.
Готову тушковану капусту по-польськи можна відразу подавати. Смачного!

Схожі рецепти