Тушкована капуста по-польськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Пропоную вашій увазі оригінальний рецепт приготування тушкованої капусти по-польськи. Для вас і ваших гостей на всі випадки життя!
Опис приготування:
Традиційна страва для багатьох слов'янських народів - це тушкована капуста. Ось і поляки теж таку люблять готувати. Для приготування тушкованої капусти по-польськи нам знадобляться свинячі ребра, свіжа звичайна капуста, а також квашена. Дивимося далі рецепт.
- Ребра - 400 грам
- Капуста свіжа - 500 грам
- Капуста квашена - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Чорнослив - 150 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У сотейнику обсмажуємо реберця до золотистого кольору.
Лук очистити, нарізати соломкою і додати після того, як м'ясо стало рум'яним.
Далі натерти на крупній тертці очищену морквину, посолити, поперчити.
Смажити без кришки ще 5 хвилин, щоб морквина стала м'якою.
Смажити без кришки ще 5 хвилин, щоб морквина стала м'якою.
Викласти квашену капусту в сотейник, перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати капусту з м'ясом 15 хвилин.
Додати свіжу нашатковану капусту в сотейник, накрити кришкою і тушкувати близько години.
Потім додати чорнослив, перемішати і тушкувати ще 15 хвилин.
Готову тушковану капусту по-польськи можна відразу подавати. Смачного!
Готову тушковану капусту по-польськи можна відразу подавати. Смачного!